BLOG: Informační blog

Užijte si dovolenou s cestovním pojištěním v klidu a bez stresu

S blížícími se letními prázdninami se nabízí otázka, kam na dovolenou. Většina z nás si po dlouhém namáhavém roce plném stereotypní práce, mrazivé zimě a deštivém jaru potřebuje odpočinout a načerpat nové síly. Pokud i vy patříte k jedincům, kteří mají všeho nad hlavu a pomalu spřádáte plány, jak si zpříjemnit nějaký ten červencový týden, myslete na určité kroky, které vám zajistí klidnou dovolenou bez zbytečného stresu. Vydat se za písečnými plážemi, průzračným mořem a luxusním hotelovým komplexem je věc jedna, avšak bez řádného a kvalitního produktu, kterým je cestovní pojištění si koledujete o katastrofu. Odcizené kufry či úraz k dovolené tak nějak patří, postarejte se proto o opatření, které vám případně několikanásobně uhradí vzniklé škody. Nedovolte, aby se váš vysněný pobyt proměnil v noční můru.

Pokud jste doposud žili v domnění, že cestovní pojištění zahrnuje pouze krytí zavazadel, jste na omylu. Tento produkt nabízí především pojištění úrazové, pojištění odpovědnosti, pojištění zavazadel, pojištění ztráty zavazadel, pojištění storna cesty, pojištění zpoždění letu a pojištění únosu letadla. Součástí léčebných výloh je také nepřetržitá asistenční služba. Co se ceny týče, vyberte si vždy zlatou střední cestu. Příliš levný produkt by vám nemusel poskytnout takové cestovní krytí, jaké byste chtěli a extrémně předražené cestovní pojištění je zbytečné. Výběru věnujte značnou pozornost, uspěchanost a unáhlenost by vás v případě problému mohla stát desetitisíce. Vybrat si též můžete typ cestovního pojištění a to turistické, sportovní a služební. Turistické pojištění je, jak jste správně pochopili, nejčastější, neboť slouží klasickým dovoleným či kratším poznávacím zájezdům. Sportovní typ si zvolte v případě, že uvažujete o cyklodovolené, pěší turistice či dovolené s hlavním cílem potápění. Služební cestovní pojištění samozřejmě slouží služebním cestám či jiným firemním akcím. Váháte-li a stále nevíte, jak se rozhodnout, TopSrovnani.cz vám bude skvělým pomocníkem. Své připomínky nebo hodnocení produktu TopSrovnani.cz napište řediteli, který vám osobně odepíše.

Než si cestovní pojištění na míru sjednáte, je třeba vědět, co všechno obnáší. V první řadě zahrnuje neomezené léčebné výlohy, což je asi tím nejdůležitějším bodem. Nemusíte se tak v případě zranění obávat, co s vámi a vašimi dětmi bude. Dalším bodem je pojištění více než sto sportů. Zajímavým, ale neméně důležitým bodem je například pojištění proti terorismu. Svou volbu pečlivě zvažte s pomocí srovnání nabídek na TopSrovnani.cz a hurá na dovolenou!

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Nezařazené | 25. 6. 2012 v 15.45 | Marek Maťovka

Přidat komentář

Just another CESTOVATELE.com weblog

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama