BLOG: Informační blog

Požádejte vaši přítelkyni o ruku na krásné dovolené v dálné zemi

couple-802058_640

Už nějaký ten pátek chodíte s vaší přítelkyní, nebo spolu dokonce žijete, máte spolu děti, nebo i víc, ale ještě nejste sezdaní? Tak to je načase dodržet tradice a váš svazek učinit oficiálním. Pokud se rozhodujete o tom, kde požádat vaši partnerku o ruku a jak, vězte, že dovolená je výbornou příležitostí. Ať už pojedete ve dvou nebo s dětmi, zaručeně si na ni budete pamatovat.

Nejdříve se podívejte na nádherné zásnubní prsteny s briliantem, kupte nějaký nepřehlédnutelný, a hned potom se začněte zajímat o dovolenou.

Prsten s brilianty, foto: klenotyaurum.cz

Prsten s brilianty, foto: klenotyaurum.cz

Kde požádat ženu o ruku

Zásnuby jsou něčím výjimečným. Muž by si měl dát záležet na tom, aby došlo k zásnubám nějakým netradičním způsobem nebo na něčím výjimečném místě. Ideální pro zásnuby může být třeba romantická dovolená na Maledivách. Vaše milá si jednoduše zaletí do Indického oceánu pro prstýnek, který bude nosit po zbytek života, když bude chtít.

Letět můžete např. z Prahy nebo Vídně. Velmi dobře hodnocený je např. Adaaran Club Rannalhi, který se nachází na jižní části Male Atoll. Odlet je naplánován na 1. 11. s návratem 6. 11. 2022. Máte dost času najít zmíněný prsten s briliantem, koupit jej, a také domluvit si případně dovolenou v zaměstnání.

Požádat o ruku můžete také, když vás zaujme exotická dovolená v Ománu. Budete si moci vychutnat krásu a čistotu bělostných pláží omývaných tyrkysovým Indickým oceánem, v němž je bohatý podmořský život. Budete-li chtít, můžete navštívit pouštní města, archeologická naleziště, nebo poznat čilý a bohatý ruch tradičních tržišť. V Ománu si nejde nevšimnout všudypřítomnou vůni kadidla, vřelou atmosféru, výbornou orientální kuchyni a mnohé jiné.

Alila Hinu Bay v Ománu, foto: travelco.sk

Alila Hinu Bay v Ománu, foto: travelco.sk

Pokud se rozhodnete pro žádost o ruku s briliantovým prstenem v dálném Ománu nebo na Maledivách, rozhodně půjde o nezapomenutelný zážitek pro vás oba. Jen nezapomeňte prsten doma.

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Cestování | 17. 10. 2022 v 15.21 | havlikova

Přidat komentář

Just another CESTOVATELE.com weblog

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama