BLOG: Informační blog

Po pobytu v Piešťanech se budete cítit jako znovuzrození

spa-gfd71f1f27_640

Mezi našinci patřily dřív Piešťany k velmi populárním místům, kde si vychutnávali odpočinek, relax, nechávali se masírovat od profi masérů, dopřávali si saunu, koupel, ošetření bolavých svalů… Tyhle lázně byly vyhledávány nejen staršími lidmi, ale i těmi v nejlepších letech. Pojďme se do nich vydat po letech. Budete nadšeni, jak skvěle se zde budete cítit.

Dovolená pro seniory

Pokud hledáte překvapení pro vaše rodiče nebo prarodiče, a chcete koupit krásný pobyt pro seniory Piešťany, nebudete litovat. Neváhejte a rezervujte si termín včas. V období od teď až do 20. 12. 2021 můžete koupit pobyt za 380 euro na 5 nocí za jednu osobu. V ceně je zahrnuto ubytování ve standardním pokoji obsazeném dvěma osobami, polopenze a 1 x káva a domácí koláč v kavárně.

Stejně tak je v ceně několik procedur: vstupní lékařská konzultace, 20 min. klasická masáž, 20 min. měkké techniky s fyzioterapeutkou, 20 min. perličková koupel nebo hydromasážní vana, 20 min. lokální bahenní zábal kloubů nebo 20 min. parafango zábal a další.

Piešťany, park Pasáž

Piešťany, park Pasáž, autor: Palickap

To pravé pro zamilované

Oblíbený hotel Piešťany mohou použít pro krásnou dovolenou či prodloužený víkend i zamilované páry. Až do 5. 12, 2021 můžete využít slevu 20% na wellness pobyt. Cena je 142 euro za osobu, 2 noci.

Čeká na vás nejen ubytování s polopenzí a kávou v kavárně, ale i několik procedur, zdarma vstup do bazénu a fitness, do saunového světa, fit program v bazéně, župan i Wi-Fi v celém hotelu. Zbývá už jen podívat se na správné briliantové šperky, některý vybrat, a můžete tady třeba požádat svou milou o ruku.

Piešťany jsou krásné lázeňské město, které by měl navštívit každý, kdo má lázeňská města v lásce. Město o místa pro hosty pečlivě dbá, a tak na vás čeká spousta hezkých zákoutí, laviček i obchůdků. Ať už se sem vydáte na podzim, v zimě nebo v létě, určitě budete spokojeni.

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Cestování | 14. 11. 2021 v 10.34 | havlikova

Přidat komentář

Just another CESTOVATELE.com weblog

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama