BLOG: Informační blog

Na last minute dovolenou již dnes!

I když je léto prakticky u konce a vy jste ještě nestihli odjet na dovolenou, nezoufejte. Ba naopak, teď je ideální doba odcestovat, neboť ty nejkrásnější letní okamžiky jsou za námi a vy tak alespoň na chvíli utečete od šedivých, deštivých dní. Vyhnete se davům nedočkavých turistů, apartmány budete mít jen a jen pro sebe a jako bonus vás letecká dovolená vyjde na pěkné peníze, neboť je konec sezóny, kdy jsou zájezdy vždy levnější. Popadněte tedy zavazadla a hurá za mořem!

Možná jste roky žili v domnění, že zájezdy na poslední chvíli nabízejí pouze to, co takzvaně zbylo. To ovšem není pravda, last minute vám poskytne široký výběr leteckých dovolených s překrásným ubytováním a all inclusive servisem, pak už jen záleží na vás, kam se toužíte podívat. Pro milovníky Evropy a přímořských států je zde například last minute Bulharsko. A že jste v této oblasti ještě nebyli a nevíte, co vás může čekat? Pak se těšte na nezapomenutelný týden plný krásy a zábavy. Bulharsko je proslulé svou překrásnou flórou a nekonečnými plážemi s bělostným, jemným pískem. Moře je zde průzračné a teplé, v době přílivu a odlivu svým návštěvníkům připraví překvapení podobě velkých vln, ve kterých si především vaše děti dosyta vyhrají. Země je navíc neuvěřitelně levná, můžete zde proto každý den večeřet v restauracích, nakoupit si oblečení a nebát se navštívit místní trhy, aniž byste utratili veškeré rodinné úspory. Bulharsko zkrátka nabízí jedině samá pozitiva, pro která rozhodně stojí za to zemi navštívit.

Autor: Photo_Oberon

Pokud toužíte po něčem trochu exotičtějším, pohlédněte se po zájezdech last minute Egypt za příjemné ceny do těch nejlepších afrických destinacích. Egyptská letoviska sice nenabízejí promenády podél moře a malebná městečka, za to tento drobný nedostatek bohatě vykompenzují překrásnými hotelovými komplexy s takovým servisem, o kterém se vám ani nezdálo. Několik dokonale upravených a udržovaných bazénů je v každém hotelu samozřejmostí a přístup do moře snadný. Na co však při pobytu dejte pozor je místní voda, Faraonovu pomstu jistě zažít nechcete.

Ostrovy ve Středomoří jsou proslulé svým jedinečným kouzlem a šarmem, jedním z nich je i řecká Kréta. K místu se již od starověku vztahují nejrůznější legendy o tamní populaci, králi a bájném Mynotaurovi. Jakmile na ostrov dorazíte, ihned ucítíte kouzlo antické historie, které vás bude lákat svou nepopsatelnou mocí. Kromě polehávání na nádherných plážích tak svůj program můžete obohatit o poznání památek a řecké architektury. Last minute Kréta čeká právě na vás!

Autor: AnjaRus22

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Nezařazené | 17. 9. 2012 v 10.54 | sykorovaverca

Přidat komentář

Just another CESTOVATELE.com weblog

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama