BLOG: Informační blog

Kam za nekrásnější přírodou snadno a levně? Do Chorvatska!

Léto již zahájilo svou nepříliš dlouhou sezónu a před vámi se tedy automaticky nabízí otázka, kam na dovolenou. Možností je díky relativně levným letenkám a dostupnosti příliš, teď je již pouze na vás, jak moc chcete do společného pobytu investovat a jaký styl ,,dovolenkování“ preferujete. Potrpíte-li si spíše na luxusní hotely a rozlehlé bazény s all inklusive servisem, vydejte se navštívit výhodní kontinent. Ale v případě, že vám postačí Středozemí, či jadranské moře, vydejte se do Chorvatska. Možná již nějakou dobu žijete v domnění, že nejlepší turistickou éru má tato destinace za sebou, ale není tomu tak. Země je oblíbená pro své překrásné, nekonečné pláže, průzračné moře, přátelské obyvatelstvo a delikatesní kuchyni. Proč cestovat za statisíce korun do vzdálených končin, když máme nadpozemský ráj přímo u nosu.

Chcete-li se na romantickou dovolenou vydat pouze ve dvou, leťte raději letadlem. Letenky vás díky výhodným nabídkám nízkonákladových společností vyjdou na slušnou cenu a budete tam co by dup. Last minute dovolené najdete například na této adrese http://www.edovolenky.sk/dovolenka/last-minute-dovolenky/. Avšak jestli jste se rozhodli pro dovolenou s partou přátel nebo ještě s jedním párem, nebojte se jet na vlastní pěst. Nejpraktičtějším a nejlevnějším transportem do Chorvatska je osobní automobil. A že se netěšíte na jednodenní cestu v zavřeném autě, zatímco venku sluníčko hřeje a pálí? Udělejte z této výpravy součást dovolené a užijte si ji.

Ohromnou výhodou cestování autem je fakt, že si můžete vzít naprosto cokoliv, co se vejde do kufru či rakve. Chorvatsko nepatří k nejlevnějším destinacím, proto si jídlo, které se nezkazí a z něhož můžete připravovat večeře, vezměte s sebou. Pečivo a sýry si kupte na místě. Pro jistotu nezapomeňte ani náhradní ložní prádlo a samozřejmě oblečení. Spousta lidí se za mořem vypraví s vidinou teplých dnů, ale i na dovolené vám může zapršet, proto si pro jistotu přibalte i tepláky, džíny a Adidas mikinu. Před odjezdem si v servisu raději nechte zkontrolovat auto a dofouknout pneumatiky, komplikace v zahraničí by vás stály spousty peněz. Na závěr připravte rytmickou muziku, osvěžující nealkoholické drinky a můžete vyrazit vstříc nezapomenutelným zážitkům. Nejkrásnější typy na dovolená Chorvatsko naleznete zde http://www.edovolenky.sk/dovolenka/dovolenka-chorvatsko/

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Nezařazené | 22. 7. 2012 v 16.01 | Marek Maťovka

Přidat komentář

Just another CESTOVATELE.com weblog

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama