BLOG: Informační blog

Kam na letní dovolenou, abyste ušetřili co nejvíce peněz?

Prázdniny se kvapem blíží a letní sezóna je v plném proudu, proto se automaticky nabízí otázka, kam na dovolenou. Děti si po dlouhém školním roce plném domácích úkolů zaslouží odpočinek, studenti zakončení zkouškového jistě plánují oslavit a vy byste si od stereotypu každodenního sezení v kanceláři také měli oddechnout. Jistě mi dáte za pravdu, že není nic horšího, než v letních měsících, kdy na obloze nespatříte obláček a teploměry ukazují neuvěřitelných třicet stupňů, sedět v práci a nemoci si na plno užít tyto jedinečné dny. Jako zadostiučinění by vám měla hravě posloužit letní dovolená, během které načerpáte nové síly, užijete si přítomnost vašich nejbližších a ještě nachytáte nepostradatelný bronz charakterizující sluncem zalité pláže. Nikde není psáno, že musíte navštívit břehy Karibiku a zanevřít na naši vlast. Záleží již pouze na vás, kterým směrem se vydáte.

Dovolená u sousedů

Abyste si letní prázdniny a nezapomenutelnou dovolenou užili se vším všudy, postačí vám vypravit se o kousek dál, přesněji k našim nejbližším sousedům. Pokud jste ochotni oželet léto bez slané mořské vody, Slovenská republika vám otevírá svou přátelskou náruč a nabízí vám nekonečné zelené pláně, průzračná jezera a překrásné kopce svádějící k turistice. Popadněte tedy krosnu a spolu s partou nerozlučných přátel navštivte Slovensko. Nevšední zážitky v srdci panenské přírody a spoustu legrace si užijete například při ubytování v Terchové, které svým návštěvníkům poskytuje plně vybavené apartmány.

Hurá pod stan!

Dovolená u moře je zkrátka dovolená u moře, avšak ne vždy si ji můžete, díky finanční tísni dovolit. Své o tomto faktu jistě vědí mladí lidé, kteří si vlivem náročného studia vydělají sotva na živobytí. Patříte-li i vy do této skupiny, nezoufejte, o letní dovolenou rozhodně nepřijdete! Týden strávený v honosném hotelu poblíž neodolatelné pláže vám ještě nezaručí bezstarostný pobyt, během kterého nepřijdete o své drahocenné šperky a vlivem deště nebudete potřebovat bundy. Vydejte se s radostí do českých luk a hájů a nezapomeňte si přibalit stan a karimatku. Toužíte-li poznat nové lidi, zabydlete se v kempu poblíž vody, kde snadno propadnete romantice a následnému randění. Nejenom, že si zde užijete dosytosti zábavy, po které prahnou nejenom mladí lidé, díky nízkým cenám a vlastní stravě zde můžete strávit delší dobu, než by v přímořské destinaci bylo možné. Pokud teď své šance na levnou dovolenou házíte za hlavu se slovy, že máte děti, dejte dohromady partu vašich přátel, jenž též ,,tíží“ závazky a vydejte se společně na vodu a nebo na dobrodružný pobyt v přírodě. Věřte, že vaše ratolesti na tuto dovolenou jen tak nezapomenou.

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Nezařazené | 19. 6. 2012 v 15.36 | Marek Maťovka

Přidat komentář

Just another CESTOVATELE.com weblog

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama