BLOG: Informační blog

Užijte si svátky Vánoční u moře

Vánoce jsou za rohem a než se nadějeme, usedneme ke Štědrovečerní večeři. Pro většinu z nás jsou svátky Vánoční symbolem rodinného krbu, nic nedělání, sledování tradičních pohádek a především ujídání domácího cukroví, avšak ne každý si na tradice potrpí, nebo k nim z určitého důvodu nemá až takový vztah. Pakliže jste spíše dobrodružnější povahy a Ladovská zima je vám cizí, vydejte se oslavit 24. prosince a nadcházející Silvestr za hranice České republiky. Řeč ovšem není o zasněžených Alpách, jak by se nabízelo, ovšem o sluníčku, teplu a moři, které vám poskytne dovolená na Ibize.

 

Vánoce u moře? Proč ne, autor: lone-snapper

 

Proč právě Ibiza?

Španělský ostrov je znám svou atraktivní temperamentností, která je pro jižanské národnosti tolik typická. Pokud tedy nepatříte ke konzervativním lidem, jež postrádají smysl pro humor a zábavu, budete zde jako ryba ve vodě. Vydat se na zámořskou dovolenou v zimě skýtá jisté výhody. V první řadě jistě oceníte fakt, že zde nebude příliš turistů, pláže tak budete mít sami pro sebe, užijete si večerní promenády městem a vyvarujete se ranním tlačenicím okolo švédských stolů. Druhým, neméně důležitým plusem je cena letenek, ty jsou v zimě samozřejmě podstatně lacinější než v sezóně, kdy je po nich ohromná poptávka. Budete-li pečlivě hledat, jistě se na vás usměje štěstí i podobě příjemného a útulného hotelu za pár korun. Nabyli jste dojmu, že s koncem letní sezony na ostrově skončil život? Nemusíte mít žádné obavy, nudit se rozhodně nebudete. Ibiza je proslavená množstvím nejrůznějších večírků a záplavou diskoték, pro milovníky dobrých pokrmů a skleničky vína jsou k dispozici luxusní i tradiční restaurace s vynikajícími pokrmy. Jediné, čeho se lze v zahraničí obávat, je jazyková bariéra, s tou vám snadno a rychle pomohou na lexman.sk.

 Vánoce u moře

Rozhodli jste se strávit svátky u moře? Pak se rozhodně máte na co těšit, ale nyní se nabízí otázka, jak přepravit dárky? Cestovní zavazadla mají v letadle určitou kapacitu, kterou by porcelán, dětské hračky či obuv pravděpodobně snadno překročili. Zkuste být letos maximálně praktičtí a koupi dárků dobře zvažte. Velmi vtipným a originálním dárkem může být například plážová obuv, kterou na Ibize rozhodně užijete a navíc ji lze pořídit až na místě. Poměrně drobným dárkem, který potěší jak ženu, tak muže, je určitě parfém, ten koupíte na mandarinka.sk za příjemné ceny. Další vhodnou variantou, jak potěšit vaše nejbližší, jsou nejrůznější poukázky, jež si dotyčný užije po příletu domů.

 

Užijte si svátky u moře, autor: quaterbagianaaGp

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Nezařazené | 26. 11. 2012 v 17.07 | sykorovaverca

Přidat komentář

Just another CESTOVATELE.com weblog

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama