BLOG: Informační blog

Vydejte se letos na dovolenou do Špindlerova Mlýna a užijte si relax i aktivní pohyb v přírodě

Proč neudělat změnu a namísto opalování se na písku či kamínkové pláži u moře se neopalovat v krásných českých horách? Moře můžete nahradit umělými koupališti nebo přírodními koupáními ať už v jezerech, řekách nebo osvěžujících potůčcích. Pokud nejste přímo vyznavači moře, tropických teplot, písku a exotických pokrmů, dovolená v Čechách vás skvěle nabije. Kupříkladu, když si jako základnu zvolíte kvalitní penzion Špindlerův Mlýn – Pension Karolína.

apple-juice-g3d72c0b41_640

Do Špindlerova Mlýna ve dvou, s dětmi i partou přátel

Jakmile navštívíte Špindlerův Mlýn, bude vám naprosto jasné, proč se řadí k nejznámějším a nejvyhledávanějším horským rekreačním a sportovním střediskům v Krkonoších. Během celého letního období je vám k dispozici mnoho možností, jak aktivně strávit váš volný čas. Najdete tady více než 180 km značených turistických cest, jež najdete v turistických mapách Krkonoš. Na každé vás čeká možnost osvěžení se v příjemném prostředí letních restaurací a bufetů. Ti náročnější mohou zvolit hřebenové túry, na jejichž začátek vás i v létě dopraví lanové dráhy na Pláni a na Medvědíně.

Jste cyklisté? Také budete jásat. Je pro vás připraveno více než 100 km značených cykloturistických tras, o kterých najdete více informací v cyklistických mapách Krkonoš. Skupiny mohou využít výlety na kolech s průvodci. Chce to jen, abyste měli rezervováno Špindlerův Mlýn ubytování, kde večer složíte hlavu, najíte se, oddechnete, a ráno můžete svěží a spokojení vyjet na další kilometry přírodou.

1leto-jpg_1500108296_1000x800_ff_95

Rybařit můžete u vodní nádrže Labská, můžete si zde zaplavat nebo si půjčit loďky a projet se. Špindlerovské hotely vám nabídnou i možnost zaplavati si v hotelových bazénech. 30 km je vzdáleno golfové hřiště Golf & Country Club Prosečné.

Podívejte se na kvalitní a cenově dostupný restaurant a pension Karolína. S ubytováním i jídlem budete zajisté spokojeni.

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Cestování | 12. 7. 2022 v 22.44 | Marek Maťovka

Přidat komentář

Just another CESTOVATELE.com weblog

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama