BLOG: Medvídek na cestách

Do Maroka letecky za 2700,- Kč včetně poplatků? Poradíme jak!

Bude to skoro rok, kdy jsem psal o možnosti jak se dostat letecky do Maroka za sympatických 3600,- Kč. Rok se s rokem sešel a když se tak koukám na aktuální možnosti spojení a ceny letenek, není jistě od věci, doporučit vám letenky ještě levnější! A to za 2700,- Kč včetně všech poplatků.

Spojení je poměrně rychlé a jednoduché. Praha > Miláno (SkyEurope), Miláno > Marrakech (EasyJet) a zpět po stejné trase se stejnými aerolinkami. Cena zpáteční letenky do Milána v listopadu 2007 vás vyjde na cca 1400Kč a zpáteční letenka z Milána do Marrakeche s EasyJet na 1300Kč. Ceny jsou včetně všech poplatků.

Takže pokud chcete navštívit Maroko letos koncem roku, zkuste letět v listopadu přes Miláno. V listopadu je v Maroku příjemné teplo a za 2700Kč je to skoro zadarmo ;)

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Zprávičky | 29. 8. 2007 v 08.36 | medvidek

4 komentářů

Hmm, dost dobra cena. My letime 20.9. a letenky jsme kupovali asi pul roku predem, nejlevnejsi byla za 3400 Kc a ta nejdrazsi asi za 10000 – SkyEurope do Barcelony a pak s Atlas Blue do Marakese. Pri koupi 10ti letenek nas to prumerne stalo 5800 Kc.

pro brňáky – taky se dá letět s ryanair z brna přes barcelonu, cena na listopad cca 3800 vč poplatků, bohužel na zpáteční cestě noc v barceloně(gironě)

Vzhledem k tomu, ze zpatecni letenka do Milana je ted v akci SkyEurope uz za 998Kc tak je sance letet do Maroka uz za neuveritelnych 2300Kc :)

Zdravim.S kamosem se chystame v druhe pulce brezna na cca.tri tydny letet do Maroka.Jelikoz nemame s cestovanim moc zkusenosti a samozrejme chceme letet levne,tak se chci zeptat,jaka je spolehlivost nizkonakladovych aerolinek?Ani jeden neumime moc dobre anglicky,tak by bylo neprijemne,kdyby nam nejaky let zrusili.Popripade jestli by mi nekdo poradil nejaky dobry spoj.
Predem dik.

Přidat komentář

Zážitky z cest po Indii, Nepálu a jiných místech světa.

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama