BLOG: USA Crusade 2008

7. den: Everybody comes to Hollywood

usa

První týden naší cesty završuje návštěva Los Angeles a konkrétně pak Hollywoodu…

Brzy ráno jsme se odhlásili z hotelu a vyrazili pěšky na blízké letiště, odkud nám před půl devátou letělo letadlo do Los Angeles. Tedy letadlo… no… vlastně spíš něco na způsob auta s křídlama. Do celého letadélka se vešlo jen něco kolem třiceti nebo čtyřiceti lidí.

 

Cesta do Los Angeles netrvala ani hodinu a přistáli jsme do krásného slunečného dne. Shuttle busem jsme se z letiště za $4 USD dostali do centra k metru a odtud už byl jen kousek cesty k našemu hotelu přímo v centru Hollywoodu, pár metrů od Sunset bulváru.

Celý den se nesl spíše ve znamení odpočinku a sbírání sil na další dny, kdy máme naplánované nejrůznější prohlídky města. Nakoupili jsme do zásoby vody – 12 litrů za $5 USD, tedy skoro jako v ČR a prozkoumali nejbližší okolí.

Kromě nejrůznějších obchodů s oblečením nebo elektrotechnikou jsme našli řadu zajímavých restaurací, z nichž jsme jednu otestovali a zašli do ní na oběd. Vyzkoušel jsem Bacon double cheesburger, proti kterému je Big Mac z McDonald´s jen jednohubkou s chutí polystyrénu.

Znavení obědem a prohlídkou okolí jsme zalehli a probudili se až ve večerních hodinách, kdy za námi ještě na pár dnů přijela Simona. Zítra nás čeká společná návštěva Universal Studios a možná i Long Beach, tak nezbývá, než se těšit…

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: USA 2008 | 22. 5. 2008 v 06.49 | martin

2 komentářů

Universal Studios? Long Beach? Teda, vy taky nic nevynechate 😉 Tesim se na dalsi clanky!

Cauves Roberte! 🙂

To vis, kdyz uz, tak at to stoji za to! Jinak to nejde… 😉

Diky, dalsi clanky jdu prave pridat. 🙂

Přidat komentář

O cestování po světě – a možná i mimo něj…

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama