BLOG: Vietnam podzim 2007

HALONG BAY 10.11.2007

Druhý den v zátoce… koupání. Ráno je opět nádherně. Na počasí máme opravdu kliku! Jak v horách, tak tady máme úplné azuro a teplo. Tak 30 stupnu. Využili jsme možnosti jízdy na kajaku (nic jsme za to navíc neplatili…), tak jsme podnikli průzkum po okolí. Kajak je docela rychlý…tedy když člověk pádluje…:-)  Taky jsmě viděli místní ledničku….vše co nachytají dají do takových sádek a až když potřebují tak to vyloví, asi je i přikrmují myslím. Některé fakt zajímavé kousky…Pak nám dopoledne také zastavili v jedné krásné zátoce na koupání. Byli jsme tam sami. Voda příjemně osvěžující a čisťoučká. I když bych po angíně ještě neměla, tak jsem to nevydržela a taky tam skočila. Na lodi nás bylo tak cca 12 lidí. Takže takový příjemný počet. Na oběd nás už vyložili v přístavu a pak minibusem zase zpátky do Hanoje.

Řidič autobusu nás odvezl až na nádraži, což bylo super! Uložili jsme krosny a vyrazili doplnit naši už tak neskromnou lékárničku… 🙂 já měla lehký zánět dásně a Jana hroznou rýýýbu. Klimatizace tady jede všude pořád na plné obrátky, takže ty přechody z horka do chladu a naopak opravdu nic moc pro nás bílé kůže…

Cestou k nádraží jsme se zatoulali do uliček, které ve všech průvodcích doporučují rozhodně nenavštěvovat… Myslím, že “bělouše” tam ještě neviděli. Přidali jsem výrazně do kroku! Pozor! Kuba ochutnal “home made salam”, opravdu odvaha! Uzeniny tu vypadají velmi “zvláštně”.

Máme takový nepříjemný pocit, že místo zaplaceného Soft sleepu jsem obrželi Hard sleep 🙁 no jo co naděláme…. Matrace mají asi 2 cm na výšku, takže opravdu HARD… Ale tak aspoň mají prostěradla a povlečené deky. Čistě.

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Nezařazené | 30. 11. 2007 v 18.39 | belinda

Přidat komentář

Linda

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama