BLOG: Petěrkovo cesta

Prolog

Jak to vlastne zacalo aneb jak jsem nestopoval na Slovensko.

Jak spousta z Vas vi, sehnal jsem levnou letenku z Istanbulu do Jaipuru. Stala me 152,- EUR se vsim vsudy. Jenom se dostat do mista odletu. Vypadalo to na dobry trenink. Byl jsem rad, ze si trochu zastopuju pred odletem do Indie.

Se stopem v Cechach se mi nezadarilo, protoze jsem dlouho balil a do Prahz jsem se dostal az vecer. Odjezd z Prahy byl kvuli louceni taky dosti pomaly. Takze jsem se do Banske Bystrice dostal az rano a to autobusem. Kdo nevi, do BB jsem musel kvuli rodine, ktera se se mnou taky chtela rozloucit.

Vikend jsem proodpocival u babicky a taty. Letel jsem mel v pondeli v noci a ze Slovenska jsem si naplanoval odjezd na stredu. Tata mi nabidl odvoz ay na hranice. Takze opravdove cestovani zacne az tam, v Madarsku. Pokusim se dostat pres Budapest a Bukurest do Istanbulu. Snad budou stacit tri az ctyri dny.

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Evropa | 10. 11. 2006 v 15.01 | peterko

4 komentářů

To mi povez, jak jsi sehnal tak levnou letenku? 🙂 Ja chci taky! Ta cesta do Japiru uz probehla nebo ted vyrazis?

http://www.airarabia.com, bookovano asi 2 mesice predem, placeno kartou. letaji i na sri lanku. cenz jsou fakt slusne, jen se musi prestupovat v emiratech. ja tam cekal cely den, ale stalo to za ty prachy.

no za ty prachy urcite! kdy jsi letel? a vubec, kdy jsi celou cestu podnikl? na jak dlouho?

AriArabia z Istanbulu je vyborny tip! V Indii jsem byl dvakrat a doufam ze ne naposledy. Viz http://www.cestovatele.com/medvidek. Ted jsem se zkusebne podival na Istanbul > Jaipur a zpet Mumbai > Istanbul. Cena vcetne poplatku za 300 EUR, tedy cca 8400Kc. To je velmi slusne (odlet polovina unoru, navrat polovina brezna).

Přidat komentář

Darmošlapání po Indii, JV Asii a snad i Austrálii a N. Zelandu. A proč to nedokončit v J. Americe?

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama