BLOG: Indie a Nepál 2007, Kanada 2008

Thajsko…

Ahojky,vsechny Vas moc zdravim.Doufam,ze u Vas vsechno v poradku.

Takze vo tom, jak tady.

Zacnu tou hodne smutnou zpravickou.Na letisti v Bangkoku mi vykradli batoh,ponevadz jsme cekali na vydani viz 4 hod a nase bastohy se povalovaly na zemi u pasu.Jedinco ty svine ukradli,jsou vsechny karty do fotaku a slunecni brejle.Ostatne nic cennejsiho tam nebylo.Vsimla jsem si toho az v guest housu druhej den rano a to jsme odjizdeli na jih,tak jsem to uz nijak neresila,ale protoze nas to fakt sere dost,uvazuji se tam stavit pri ceste na sever a vyzadat si video zaznam.Zkusit to.

Takze dalsi zkusenost.Lidi chudi,jako Indove a Nepalci,nekradou.Naopak,kdyz nekde neco zapomenes,bezi za tebou.Svine thajsky(prachu tu maj dost,de videt,ze amici cpou) kradou,neumi anglicky,ve stanku chteji za stejny jidlo,co pred tebou prodali thajcovi(nestoji mi za to ,pouzivat velky pismeno)dvojnasobek…

Takze,kde se vlastne pohybujeme.KRABI,presne Noppharat Thara Beach.Zejtra si chceme pujcit kajak a objet tady par ostruvku,den po te si pujcime mopeda za 100 Kc na den a projedem to tu po okoli.Dyl,jak tri dalsi dny tu nebudem.Neni ted sezona,tak alespon to je bezva.Spime na plazi ve stanu,nikdo s tim nema problem.

Jeste si nejsme jisti,co dal.Je tu moznost Laos a sjet Mekong na lodce,to bych moc rada,Cambodza jeste nejaky povalovani na plazi a pak Vietnam nebo jih Indie.No uvidime.

Tak se mejte vsichni moc krasne,volat uz moc nebudu,stoji to,ale budu se snazit alespon jednou tejdne zabehnout na net,ju.

Tak pusinky

Evula

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Thajsko | 7. 11. 2007 v 12.38 | evulka

2 komentářů

Ahojky moje Evulko To je mi moc líto že už mate taky zkušenost se zlodějema . Ja si myslim že když vam neukradli peníze a nebo vam někdo neublížil tak to se da nějak překonat a vzít to rozumně jestli ta energie a ten čas co budete věnovat k řešení te kradeže .Jestli to bude mít nějaký efekt a kladný výsledek . Myslím že bude rozumnější to hodit za hlavu a říci si : ,,když nejde o život tak vlastně jde o ho…!!” Věř mi je to rozumnější a stejně už nic nedostanete nazpatek .Ale davejte na sebe moc a moc pozor a radši se od sebe moc nevzdalujte a Ty zlatínko snaž se prosím být stale s Marečkem !!!PROSIM Kdo krade tak nema daleko i k horším věcem !!!Přeju vam jen hezke zažitky a klidné a pohodové cestování !! Davejte si pozor na sebe i na sve věci !! Ahoj mam Tě moc a moc a moc rada mamča

Ahoj Evuš pozdravuju – LOBO .Jsem u Dany a pročetla jsem tvoje povidani a zkušenosti na cestach . Hanče a Mirušovi jsme poslali tvuj blog tak čekej nějake vskazy a pozdravy . Ja osobně Ti přeju na Tvým putovaní po Asii hodně krasných zažitku,už žadný zloděje a budte na sebe moc a moc opatrný ..A zvlaště si na jihu davejte bacha na hady a štíry .Líbá vas teta LOBO AHOJ !!!!!!

Přidat komentář

O naší cestě do Indie a Nepálu a do Kanady

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama