BLOG: Indie a Nepál 2007, Kanada 2008

Indie…

Ahojky vsichni!!!

Fakt jste me strasne potesili Vasemi pranimi!!!

Mamus,obcanku nestihnu poresit.Nejakej problem?Hlavne nemam ani tu starou.Je,jak ja se tesim na papanicko od maminky.MTR

Tatuli jeden,jakto ze mi nezvedas telefony???A jak se tesim na tatkovo gulasek,hmm.MTR

Brasko,Marti a Violko,tak Vam nestaci jedna Stedrovecerni vecere,vy hned dve.Alespon to zvladate i za me.Dik.Vubec si nedokazu predstavit,jak Viju vyrostla.Uz se na Vas moc tesim.MVR

Cau Hanci,tak ty myslis na vdavky.Pockej s tim jeste chvilicku,rada bych to s tebou probrala :)Doufam,ze Vas nekde zastihnu,az budu v Cechakove.Pa,mejte se krasne.

Tak a ted neco k nasemu cestovani po Indii.Je to utrpeni.Tak za prve.Indove sice neslavi vanoce,ale slavi novej rok.Coz znamena,ze maji vsichni prazdniny asi od 23.12 a vyrazeji travit cas na hotely.To pro nas cestovatele znamena,ze vsechny hotely jsou obsazene,a kdyz uz nejakou tu diru,ale fakt diru,najdes,zaplatis za ni to,co jindy za obycejnej cistej hotel.

Tak za druhe.Diky temto jejich prazdninam nemaji cestovatele sanci sehnat jizdenku na vlak nebo autobus do minimalne 3.1.Tudis nas to uveznilo v asi 10 milionovym Chenai,ve spinavy dire(hotel) s miliony komaru na dalsi tydny.

Za treti.Indove jsou odporny prasata.vsude po ulicich se valeji jejich sracky,smrdi moc.Lezici mrtvoly na brehu more a rek neni nic neobvykleho.To nemluvim o mrtvych psech,kravach,kockach.Po ulici tecou proudy neuveritelnych sracek,odpadku,cehokoliv.Po chodnicich se tu nechodi,ty jsou obsazeny zapachajicima leproznima hiv pozitivnima …..zviratama(lidi to nejsou,jsou to opravdu zvirata).Nebude dlouho trvat a oni se v tech srackach utopi.A co spis.Hrozi,ze se vydaji delat to samy nekam jinam.

Mareckovi jsem dnes koupila Mein kampf(A.H.),abych ho alespon trosku uklidnila.Zabralo to.

Ne,ze bychom se nesetkali i s lidma z nejvyssi kasty.Ale na tohle nemaji zadnou odpoved.Hm,proste to tak tady je.Doji a vyhodi igelitovou tasku se zbytkem obeda do travy v jinak docela hezkym parciku.

Drzte nam palce,abychom se co nejdriv dostali do Radzastanu,tam by to mohlo bejt o neco jiny.

Tak jinak,uz se na Vas vsechny moc tesim.Za mesic jsem tam jako na koni.MVMMMR

Pa Vase Evula

N

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Nezařazené | 26. 12. 2007 v 18.18 | evulka

2 komentářů

Evulko prosím dávejte na sebe pozor a hlavně na ty odporný komáry dovedou přenášet všechny možný nemoce !! moc na vás myslím a moc se těším . Ta občanka se dá vyřídit i po novém roce za menší pokutičku Ti jí vyřídí . Mam Tě moc a moc a moc a moc a moc ráááááááááááááááááááááááááááááááádaaaaa !!!! mamča pusu !!

Ahojky Evul !! Už se na Tebe moc těšíme,budu vyvařovat a vyvařovat dobroty.Až budeš vědět kdy poletíte a v kolik budeš v Praze na letišti tak nám to napiš ! Jasně že pro Tebe přijedeme tedy i pro Marečka ,jestli pojede s Tebou nebo jak to mate spolu domluvené ! Hlavně včas napiš!!!!!!!!! Tak se tam ještě chvilku opatrujte a hlavně ať už jste doma !! MTMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMRADA mamča pusku !!!

Přidat komentář

O naší cestě do Indie a Nepálu a do Kanady

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama