BLOG: Zprávy z Indie

Zdravim do Litomysle

Ahojte vsichni, tak se zase po par dnes hlasim… Nemam moc cas chodit na PC, a kdyz mam, tak je tu obsazeno :))) Dekuji moc za zpravicky z domova. To je mi lito, ze si tam moc neuzivate leto, ale urcite se to zlepsi :)) Ja zase naopak jsem vdecna, kdyz je pod mrakem, je to tu pak mnohem snesitelnejsi. Nekdy nam na pokoji nefunguje klimatizace a to pak stoji za to :)) Jinak je to tu vsechno naprosto fascinujici, i kdyz musim priznat, ze je to pekna drina.

Cesta do chramu, byla naprosto uzasna, jeden vecer jsme tam byli jen na rychle meditaci a druhy den jsme pak meli budicek ve ctyri a kolem pate na autobus zase odvezl do chramu, kde jsme byli az do vecera, asi 16 hodin v kuse. cely den se meditovalo, drzel se „bobrik mlceni“ a k jidlu nam dali jen citronovy dzus (ja jsem si ale dala k snidani alespon trochu ovoce, abych ten den vubec prezila), to byl pekny narez, ale stalo to za to, kazdy tam asi nechal kus sama sebe, ale zaroven si toho i mnoho odnesl….Jinakchram je uzasny, cely z bileho mramoru i ve vnitr. Zijou tam tlupy opic, bylo uzasny je pozorovat. bylo videt, ze oni se citi jako pani domu a my tam jsme jen na navsteve, tak se na nas i tak tvarili :))

Tak jo, jen jsem vam chtela dat vedet, ze jsem v poradku. Mam se tu PRENADHERNE :)) Je uzasne tady zit s tolika lidmi z celeho sveta, poznavat jejich kulturu, jejich zvyky (i kdyz na nektere zvyky si asi nikdy nezviknu. Jo pratele z Ciny, to je asi ten nejvetsi mazec, co jsem tu zazila. I zviratka jsou proti nim 100x vychovanejsi…, kdo nezazije neuveri, ale i to k tomu patri)

Vubec si neumim predstavit, ze od tud budu muset odjet… ale jeste vice jak 3 tydny predemnou, take treba me to tu casem omrzi :))

Mejte se vsichni moc a moc krasne, pozdravujte ode me ostatni….

P.S. jo zviratka si tu porad uzivam, uz mam i jednu jesterku v pokoji, ale nebojte, neprinesla jsem ji tam, prisla sama dobrovolne, prisaham :)))

P.S. chci se omluvit, ze nedorazi zadny pohled. neni mozne je od tud posilat. To budu moct az od tud odejdu, ale to zase nestihne dorazit domu… ale misto toho pak budou fotecky :0)

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Nezařazené | 1. 8. 2011 v 18.49 | janaks

6 komentářů

v Litomysli som raz bola a pacilo sa 🙂

2 Iriiiii | 3. 8. 2011 v 09.06
Jajiku..vsechno fot…..jsem zvedava na ten chram a na opicky….hi..hi… xoxo

3 Lucifer | 4. 8. 2011 v 16.01
ahojky Jani !!
jsem moc rada, ze se Ti tam libi!
Tiše Ti tu všichni závidíme, zní to jak z jiného světa…
Tu je počasí šílené, před chvílí se na nás hnala bouřka, ale nakonec nedorazila až do Litomyšle… teda zatím 😉
Tady meditujeme maximalne se zakazkami nebo s hlavou na klavesnici 🙂
Verim, ze ty jejich mnamky jsou moc dobre a euresťácké UHO se dá max. zařadit do kategorie „second choice“.

Tak se tam mej moc krasne a dej nam zase o sobe vedet
papa
L.

Ahoj Janičko, zdravím tě z domova. Moc díky za zprávičky. Jsem moc ráda, že jsi vpořádku a že jsi spokojená. Těším se na fotky a vyprávění. Zní to strašně zajímavě, je to zkrátka úplně jiný svět. Jsem ráda, že sis splnila svůj sen. Užívej si to tam, přeju Ti,ať tě to moc a moc obohatí a přivezeš si spoustu nových zkušeností. Už se na Tebe moc těšíme, až se nám vrátíš. Pa pa,Maka

5 Romana R | 5. 8. 2011 v 09.09
Ahojda Jani,

moc na tebe vzpomínáme, je moc dobře, že se ti tam líbi a zatím se ti nechce domů. Užívej si každý den plnými doušky a těšíme se na další zprávičky z Indie.

6 Pavlína Nejedlá | 5. 8. 2011 v 14.32
Ahoj Jani,
díky za zprávičky. Je fajn je číst. Chci Ti popřát vše nej k Tvým zítřejším narozkám. Užívej si to tam a zase brzy napiš. P.

Přidat komentář

Just another CESTOVATELE.com weblog

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama