BLOG: Chorvatsko dovolená a ubytování v Chorvatsku

Chorvatsko – levná dovolená a ubytování

Vítejte na blogu o Chorvatsku.

Chorvatsko je nejpopulárnější destinací pro naše turisty, kteří chtějí strávit dovolenou nebo jen víkend u průzračného moře. Svoji dovolenou v Chorvatsku můžete strávit samozřejmě také poznáváním kulturních památek, kterých je v Chorvatsku velké množství. Zapomenout byste neměli ani na přírodní parky, které vám dají zapomenout na shon velkých měst.

Tisíce Čechů si pro svou letní dovolenou pravidelně vybírají právě Chorvatsko. Bývalá Jugoslávie jim má totiž stále co nabídnout. Nádherná příroda, průzračně čisté Jaderské moře, kouzelné památky spadající do světového kulturního dědictví UNESCO v Šibeniku, Dubrovníku, Splitu nebo Hvaru, nesčetně mnoho možností jedinečných výletů do národních parků KRKA, KORNATI, krasových oblastí či jezer. To všechno pro Vás může představovat dovolená v Chorvatsku. Během léta se spousta chorvatských měst mění i v kulturní centra. Můžete si zajít na koncert symfonického orchestru, světoznámého sólového umělce, můžete zhlédnout perfektní divadelní představení či si zatančit populární salsu pod širým nebem. Milovníci sportu mohou v Chorvatsku realizovat téměř vše, na co si vzpomenou. Od potápění pro vodní lyže, surfing, paragliding, jachting, golf, tenis nebo volejbal. Chorvatsko nabízí i široké možnosti ubytovacích služeb. Od spaní ve stanu a chatky až po ty nejluxusnější pětihvězdičkové hotely prvotřídních služeb.

Je zde mnoho důvodů, proč jet na dovolenou do Chorvatska – průzračně čistá voda, členité písčité, oblázkové i kamenité pláže, malebné zátoky, lesíky a hory, stovky ostrůvků, vodní sporty, rybolov, ale hlavně báječné koupání a odpočinek u moře – to je dovolená v Chorvatsku.

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Nezařazené | 7. 12. 2007 v 14.35 | chorvatsko

194 komentářů

hodně štěstí

Chorvátsko je úžasná krajina. Česi i Slováci tam v lete tvoria podstatnú časť osídlenia:D, ale okrem krásnych pláží, mora a výbornej kuchyne i vína ponúka hlavne čarovnú atmosféru. Určitou výhodou je i to, že zohnať ubytovanie v Chorvátsku nie je až také zložité. Mnoho ľudí sa tam živí práve poskytovaním ubytovania turistom. Výhodou takéhoto “ubytka” je rodinná atmosféra, ktorú ocení nejedna rodina a samozrejme i cena, ktorá je viac ako prijateľná. Takže, kto si letnú dovolenku ešte nestihol užiť, nech neváha dlho, Chorvátsko čaká.

3 evellin | 13. 8. 2010 v 10.01
vyššie uvedený komentár pod menom Wesna, som napísala, lebo sa mi páčil Váš článok a mám dobré skúsenosti so stránkou, na ktorú som linkovala- ak sa Vám môj komentár nepáči, alebo nechcete aby som z neho linkovala na danú stránku, link vymažte, ale nezneužívajte môj komentár na prelinkovanie Vami propagovanej stránky. Je to vrcholne neprofesionálne, ale to by bloger ako Vy mohol vedieť, alebo…?
Zaujímavé je aj to, ako som sa pod menom wesna a prislúchajúcim heslom, nemohla znova prihlásiť…
ďakujem a želám Vám príjemný deň.

Přidat komentář

Pro přídání komentáře musíte být příhlášeni.

o ubytování a dovolené v Chorvatsku

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama