BLOG: Dituška a Kačenka v Indii :)

Pushkar – Jodhpur (Indicky jogurtik..:)

7.4.2009 Odjezd Pushkar smer Jodhpur

Neni nic krasnejsiho nez se probudit do vyhrateho dne a dat si sprchu.Osvezit se na cca. 8 vterin, nez z te sprchy vylezete a jste opet mokri tentokrat, ale z vlastniho potu!
Puskhar je opravdu takova mini trouba! Jsme sbalene nechavame bagly na recepci a vyrazime na snidani do Main Bazzar (Hlavni trznice).
Rozloucily jsme se s majitelem zlatnictvi, (moc prijemny kluk a taky ma moc krasny sperky:). Ke snidani jsme si daly ovocne musli s necim co vypada jako jogurt a je nam to doporuceno… Dita si opravdu pochutnava, ale ja se toho taktak dotknu.. u me faze “strevnich potizi” porad pretrvava!!
Hodim zbytek mnamky psovi, po Indii se jich opravdu toula spousta.. Pejsanek k tomu cuchne, zavrti ocasem a odejde.. Ani se toho nehne!! Ma to byt znameni…???

Ve 13:00 autobus smer Ajmer. Z Ajmeru 14:30 vlak do Jodhpuru. Jodhpur je ve vsech priruckach popisovan jako Modre Mesto, ktere by se rozhodne nemelo vynechat pri navsteve Rajasthanu!!
Prijizdime do Jodhpuru kolem pul 11 v noci a jestlize Pushkar byla mini trouba tak Jodhpur je primo PEC!!! Horko je primo neunosne. Je skoro pulnoc a tipuju,teplotu urcite nad 40C.

Nasly jsme docela mily hotel ma charakter… za ktery se, ale plati. 500 Rupii za noc (coz se muze zdat jako smesna suma), ale pro nas je to opravdovy luxus! Otazkou je:”Hledat v tomto horku dale”?,nebo skocit pod studenou sprchu…? Sprcha vyhrala 🙂

Dite neni moc dobre, nevime jestli je to upal a nebo ten “zahadny” ranni jogurt!?

Druhy den rano se Ditanek citi jeste hur, skuhra neustale si meri teplotu, kterou mi oznamuje v prestavkach,ktere mam pri rychlych tratich na zachod!!!
Popis tohoto dne je velmi strucny, proste a jednoduse jsme ho obe prospaly!! Zadny Modry mesto, zadny pamatky zadna snidane ci obed, jenom prasky na prujem…:(

Nasledujici den prichazi kompletni zmena planu. Kdyz po 24 hodinach stravenych v bolestech na pokoji,otevreme dvere a horky vzduch je jako facka primo do obliceje, se dvere rychle zavrou a je rozhodnuto.
Jedeme do Agry! Zadny Jaipur (ktery jsme mely naplanovany), ten ma obdobne pocasi.. Ale rovnou na dlouho ocekavany Taj Mahal!

Ceka nas 11ti hodinova cesta vlakem, jeste ze mame lehatkovy vuz hned u zachodu 🙂
 

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Indie 2009 | 13. 7. 2009 v 11.27 |

Přidat komentář

Pro přídání komentáře musíte být příhlášeni.

S krosnou, průvodcem, foťákem, a samozřejmě rudým lakem na nehty se dvě blondýnky rozhodly objevovat Indii ;)))

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama