BLOG: Informační blog

Odpočiňte si od práce a vydejte se na první jarní dovolenou

Odpočinku se nemusíte oddávat pouze o prázdninách či v letních měsících, pokud patříte k jedincům, kteří holdují stresovým situacím dennodenně a workoholismus je vaše nejtypičtější vlastnost, dopřejte si občas i vy klid a relax v oblastech naší krásné země a nebo se vydejte o trochu dále, například na teplý a slunečný jih. Vzhledem k faktu, že se zima pomalu, ale jistě chystá složit svou letošní funkci, připravte se na jaro se vším všudy a načerpejte nové síly. Abyste se po dlouhých chladných měsících plných šedivých dní cítili opět svěže a jako po zimním spánku, dopřejte si romantický víkend ve dvou, pořádnou ,,party“ s partou přátel a nebo pár příjemných dní s rodinou.

Pokud jste opravdu uznali, že je třeba na chvíli ,,vypnout“ a věnovat se svým nejbližším, vydejte se prozkoumat přírodní krásy naší matičky země. Česká republika skýtá nesčetně možností, jak si užít nezapomenutelnou dovolenou, a nebo třeba jen prodloužený víkend. Pro milovníky adrenalinových sportů je ideálním typem delší výlet do hor, který můžete skloubit s horolezectvím, a nebo třeba jízdou na kolech. Jarní měsíce také turisty vybízejí ke stanování v kombinaci s pěší turistikou či vodními sporty. Máte-li pocit, že již téměř všechny naše nížiny a pahorkatiny znáte, bez obav se vydejte k našim nejbližším sousedům, do Slovenska. Slovenský stát nabízí podobné vyžití jako Česká republika a ubytování seženete za velice příznivé ceny. Ať už si vyberete odlehlé oblasti překrásných hor, a nebo si spíše potrpíte na ruch velkoměsta, chaty vám budou k dispozici po všech koutech země.

Co by to bylo za letní prázdniny bez pořádné dovolené. Ani v letních měsících nesmíte zapomínat na potřebný odpočinek, lehký jídelníček a dostatečný pitný režim. Přepracovanost by nejenom snížila váš výkon, ale mohla by se odrazit také na celkové kondici. Nemusíte se vydat na několikatýdenní plavbu oceánem, bohatě postačí si prohřát ,,kosti“ v exotickém Egyptě, ve francouzském St. Tropez či v chorvatském městě Brela. ubytování ve Středozemních oblastech slibuje kýžené pohodlí, čistotu, prostor a vynikající jídlo – to vše za opravdu přívětivé ceny. Pokud si potrpíte na ruch nočního života a odlehlá poušť vám nic neříká, Chorvatsko a Itálie jsou tou pravou volbou pro vás. Připravte si proto opalovací krémy a svým ratolestem nezapomeňte zabalit hračky pro děvčata a kluky.

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Nezařazené | 13. 3. 2012 v 15.05 | Marek Maťovka

Přidat komentář

Just another CESTOVATELE.com weblog

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama