BLOG: Informační blog

Naplánujte si zimní dovolenou již dnes

I když se nacházíme v mírném pásu, kde lze po dobu zimního období předpokládat mrazy a záplavu zmrzlých vloček, vlivem globálního oteplování si již nějaký ten rok dělá počasí co chce, proto radovánky v zasněžených závějích nejsou žádnou jistotou. Pakliže si rozhodně nechcete nechat ujít pravou zimu se vším všudy, naplánujte si pobyt na horách, kde se rozbředlých kaluží a mrholení obávat nemusíte.

 

Naplánujte si zimní dovolenou co nejdříve, autor: lanagreystones

 Dovolená jak se patří

Ne každý si potrpí na horko a povalování se na přeplněné pláží. Existují tací, kteří raději investují do pořádné zimní dovolené v italských Alpách. Během jednoho týdne na horách si užijete nespočet zábavy a oproti letnímu pobytu, který slouží spíše jako relax, si ještě pořádně zasportujete. Rakousko, Itálie, Francie nebo třeba Švýcarsko vám nabídnou skvěle upravené sjezdovky, prvotřídní lanové dráhy a v neposlední řadě hotely s takovým servisem, o kterém se vám ani v tom nejúžasnějším snu nezdálo. Kromě klasického all inclusive servisu, který je dnes již zaběhlou tradicí a samozřejmostí, se setkáte také se saunou, bazény, soláriem či vybaveným fitness centrem. V blízkosti penzionů a hotelů se nachází také restaurační zařízení, kde ochutnáte místní speciality, popijete s přáteli a navíc si můžete dopřát i elektronickou cigaretu s Pressburg liquidem, která je na rozdíl od těch klasických, povolená.

Dobré podmínky pro lyžování nabízejí také slovenské hory. Nabídku ubytování na Slovensku najdete na webu kiskatravel.sk.

 

Co říkáte na vlastní chatu?, autor: Powder-White-Ltd-Ski-Holidays

 Levnější alternativa

Bohužel doba je finančně náročná a nic není zadarmo, proto vás nadstandardní dovolená v Alpách může vyjít na pořádnou sumu peněz. Ale i zde existuje alternativa, jak se vydat na hory a výrazně ušetřit. Pokud plánujete vyrazit s partou přátel nebo s jinou rodinou, rozhodně se vyplatí pronájem chaty. Sice zde nebude personál, co by vám každé ráno připravil sázená vejce a k večeři nosil kaviár a krevety, ovšem zase zde budete vlastním pánem. Uvaříte si na co máte zrovna chuť, nemusíte brát ohled na sousedy ve vedlejším apartmá a večer si s radostí po náročném dni, otevřete lahvinku kvalitního vína z biotoscana.sk. A že si neužijete takovou ,,lyžovačku“, jako ve zmiňovaných Alpách? Opak je pravdou, České i Slovenské kopce nabízejí stejný komfort a dokonce za podstatně nižší ceny. A společně strávené večery s vašimi nejbližšími a příjemné teplo, které mohou vyrobit jenom pořádné kamna, nelze ničím nahradit.

 

Pronajměte si chatu za výhodné ceny, autor: Powder-White-Ltd-Ski-Holidays

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Nezařazené | 26. 11. 2012 v 17.04 | sykorovaverca

Přidat komentář

Just another CESTOVATELE.com weblog

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama