BLOG: Informační blog

Virtuální asistent vám ušetří čas

Virtuální asistent je spásou pro všechny maminky. Ať si říká, kdo chce, co chce, času na mateřské příliš není. Děti vyžadují hodně pozornosti, k tomu musíte zvládat péči o domácnost, a mnohé maminky se navíc pouští ještě do podnikání. Nebylo by dobré u všeho mít nějakého asistenta?

Jasně že si nebudete platit sekretářku. Máme na mysli virtuální asistentku či asistenta. Pošlete e-mail s tím, co potřebujete udělat, a práce je během chvilky hotová. Poradí, pomůže, když nestíháte, vyřídí za vás administrativní věci. Virtuální asistent toho umí opravdu hodně.

Foto-na-HPnahore-4

Jeden virtuální asistent zvládne všechno

Jen těžko budete hledat člověka, který je tak všestranný, že vám poradí se vším, co potřebujete. Existují ovšem služby virtuálních asistentů, jedna se jmenuje Timi, a tam všechno dostanete. Celou dobu komunikujete s jediným člověkem, nicméně ten práci outsourcuje. S čím si neporadí sám, to předá svým kolegům. Jelikož je ve firmě zaměstnaných spousta lidí s různými specializacemi, ve finále toho zvládnou opravdu hodně.

Nemusí pomáhat jen s podnikáním, zvládne třeba online check-in

Virtuální asistenti tady nejsou pouze za tím účelem, aby pomáhali s podnikáním. Vyřídí za vás administrativu, nachystají faktury apod. Mohou ale vyřídit i odeslání balíčku nebo naplánování dovolené. Cestování je dnes moderní, jenže vyžaduje spoustu plánování. Najít levné letenky a ubytování, všechno objednat, naplánovat program. Toto za vás vyřídí virtuální asistent. Dokonce vám může pomoct zařídit i online check-in.

Nestyďte se, že vám někdo pomáhá

Dříve se na ženu, která nezvládá všechny povinnosti sama, pohlíželo skrz prsty. Dnešní situace je jiná. Je zcela běžné mít paní na úklid, tak proč ne i svého virtuálního asistenta? Využívají ho firmy i jednotlivci a vy můžete také. Platí se od hodiny, takže ho lze využívat flexibilně – některý měsíc více, jiný méně.

foto: mytimi.cz

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Cestování | 21. 10. 2019 v 21.49 | Marek Maťovka

Přidat komentář

Just another CESTOVATELE.com weblog

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama