BLOG: Informační blog

Ubytování v Praze: Najděte si hotel, který bude blízko centra

Čeká vás v nejbližší době služební cesta do Prahy? Kromě pracovních povinností či dopravy do hlavního města si budete muset sehnat i vhodné ubytování.

5

Pokud se vaše kancelář či místo, kde budete pracovat, nachází v centru hlavního města, tak by váš hotel neměl ležet v okrajové části města – abyste nemuseli zbytečně denně trávit desítky minut dojížděním. Pokud nemáte v plánu využívat taxi, tak je zároveň praktické mít dobré spojení na vlakové nebo autobusové nádraží.

Kultura i procházky v parku

Ideálním místem pro ubytování je například Letná. Do centra Prahy odtud dojdete pěšky, případně můžete využít metro či jednu z mnoha tramvajových linek, které vedou na Malou Stranu, Staré Město i například do Karlína.
Zároveň už tato část Prahy není typicky turistická, takže si tu užijete větší klid a můžete při procházkách tamními uličkami nasávat atmosféru běžného pražského života. Kromě spousty kaváren a restaurací tu samozřejmě najdete i obchody, kde si můžete nakoupit.

Pokud si budete chtít po práci dopřát zasloužený odpočinek, tak lze kromě prohlídky centra vyrazit na procházku do parku Stromovka nebo do Letenských sadů. V obou lokalitách je dost prostoru na sport, například běhání, a zároveň se tu můžete na několika místech občerstvit. Zajímá vás spíše umění? Nedaleko Strossmayerova náměstí je možné navštívit například Národní galerii. Jestliže si chcete zajít spíše na film, doporučujeme návštěvu Kina Oko.

Ubytování na Letné

Ubytovat se v Praze můžete například v Hotelu Belvedere. Ten se nachází v ulici Milady Horákové ve funkcionalistické stavbě z počátku minulého století.

6

V nabídce jsou pohodlné jednolůžkové i vícelůžkové pokoje, které jsou vybavené minibarem, satelitním televizorem a bezdrátovým internetem. Přímo v hotelu se můžete občerstvit, kromě toho si zde lze dopřát i thajskou masáž.

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Cestování | 6. 9. 2016 v 23.55 | Marek Maťovka

Přidat komentář

Just another CESTOVATELE.com weblog

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama