BLOG: Informační blog

Tip na víkend – odpočinek v lázních

Život většiny lidí, byť může být sebe příjemnější, pravidelně spadá do stereotypu. Každý den jdete do stejného zaměstnání, ze kterého se vracíte do milovaného domova k rodině, které zpravidla chystáte večeři, dětem pomáháte s úkoly a pokud se věnujete nějaký zájmovým a sportovním aktivitám, nejspíš je také vykonáváte v určité dny a totožné časy. Takový ten životní koloběh  zkrátka je, a pakliže se chcete občas rozptýlit, uvolnit a odpočinout si od starostí, měli byste se zaměřit na wellness a lázeňské pobyty. Ty zdaleka nejsou určeny jen starším ročníků nebo dokonce seniorům. Skvěle si je užijete s partnerem, kamarádkou a dokonce s dětmi. Vydejte se za krásami lázní, načerpejte novou energii a kdo ví, možná na vás čeká i osudové seznámení s budoucí láskou.

Jaké lázně vybrat?

Lázeňských hotelů a dokonce měst je nespočet, a pokud vám takto zaměřené pobyty vyhovují, měli byste rozhodně vyzkoušet i ty slovenské. Náš sousední stát je, co by kamenem dohodil, proto vám bohatě postačí i víkend. A do jakých slovenských lázní se vypravit? Máme pro vás pár super tipů, které vás dozajista nadchnou.

Užijte si lázeňský pobyt, autor: Aparthotel Arabella**** - N

Užijte si lázeňský pobyt, autor: Aparthotel Arabella**** – N

Piešťany jako sázka na jistotu

Vybrat správné lázeňské město nebo oblast nemusí být vůbec snadné a chcete-li si užít lázeňský pobyt se vším všudy a mít na něho skvělé vzpomínky, pak byste si měli vybrat to nejlepší, co Slovensko nabízí. Tím jsou beze sporu Piešťany. Lázeňské domy nabízejí 2000 metrů hluboké prameny v rozpětí 67 až 69 °C, které jsou jednak relaxační, ale především pomáhají léčit revma, svízelné ekzémy či lupénku, astma, nejrůznější chronická onemocnění, pohybový aparát jakožto takový a mnoho dalších chorob a nepříjemných onemocnění. Blahodárné koupele Piešťany vám udělají skvěle na duchu i těle.

Turčianske Teplice i pro rodiny s dětmi

Lázeňské procedury zpravidla navštěvují lidé zralejšího věku, ale skvělé jsou stejně tak pro mladší ročníky a rozhodně blahodárně působí dětem, které bojují s atmatem nebo nemocemi, co postihuji populaci, bez ohledu na věk. Termální koupele v Turčianských Teplicích také hojně využívají jedinci s gynekologickými a urologickými problémy, jejichž léčba je zpravidla během na dlouhou trať. A proč se v těchto lázních bude líbit i dětem? Vedle lázeňských procedur totiž Turčianske Teplice nabízejí také nový aquapark, kde se „vyřádí“ celá rodina.

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Cestování | 23. 3. 2017 v 01.52 | sykorovaverca

Přidat komentář

Just another CESTOVATELE.com weblog

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama