BLOG: Informační blog

Tip na letní dovolenou? V kurzu je opět Chorvatsko

 

uvch

Na začátku dubna pravděpodobně ještě nepřemýšlíte nad tím, kam se vydat na letní dovolenou a nejspíš jste doposud nepřemýšleli ani nad termínem, natož destinací. Nicméně čas plyne jako voda a než se nadějete, bude letní sezóna, vaše kolegyně a kolegové budou mít ty nejlepší termíny zablokované a na vás zbude dovolená za ty nejvyšší ceny na trhu. Pokud chcete ušetřit a ještě si vybrat takové místo, na které budete vzpomínat dlouhé roky, pak začněte letní dovolenou plánovat již dnes.

Vymyslet termín nemusí být tolik náročné, neboť zpravidla nezáleží pouze na vás, nicméně shodnout se s partnerem, dětmi a popřípadě partou přátel na letovisku, může být opravdový oříšek. Obzvláště v dnešní době, kdy prakticky nic není nemožné a můžete procestovat naprosto celý svět. Zárukou krásného letního počasí, čistých pláží a příjemných obyvatel je beze sporu Evropa a její typické dovolenkové destinace. Těch se držte v případě, že neplánujete příliš experimentovat s exotikou a nehodláte v letadle strávit zbytek svého mládí. A kam se v rámci evropských míst vydat? Možností je samozřejmě nespočet, nicméně trefou do černého je osvědčené a roky tak populární Chorvatsko.

 

Užijte si dovolenou v Chorvatsku za super nízké ceny, autor: ubytovanivchorvatsku.cz

Užijte si dovolenou v Chorvatsku za super nízké ceny, autor: ubytovanivchorvatsku.cz

Chorvatsko zaznamenalo svůj největší turistický boom před přibližně 15ti lety, kdy nenavštívit Chorvatsko bylo pro Čecha skoro stejné, jako nepít pivo nebo nejíst svíčkovou. Dovolená v Chorvatsku byla tedy jakousi nutností a nezbytností. V posledních pár letech se o Chorvatsku zdaleka nehovoří tolik, jako dříve, nicméně půvab této země nijak neopadl, ba naopak. Chorvatsko je stále jednou z nejkrásnějších zemích Evropy a chcete-li si někde užít dokonalou dovolenou, pak je to právě zde. A proč se do Chorvatska vydat? Máme pro vás pár bezva tipů, které vás okamžitě přesvědčí.

 

1) Nepopsatelně krásná příroda

Pokud jste již některé destinace okolo Jaderského nebo Středozemního moře navštívili, pak víte, že dovedou být kouzelné a mnohdy zajímavější než Karibik. Chorvatské pláže jsou jako vystřižené z katalogu na dokonalou přírodní památku, neboť je jejich písek bělostný, oblázky pravidelné a moře? Smaragdově zelené či místy tyrkysově modré. Ve zkratce, exotické prostředí za pár tisíc korun na týden.

 

Ubytování v Chorvatsku seženete za skvělé ceny, autor: ubytovanivchorvatsku.cz

Ubytování v Chorvatsku seženete za skvělé ceny, autor: ubytovanivchorvatsku.cz

 

2) Levné ubytování

Při výběru dovolené takřka každého zajímá samozřejmě cena, a to nejenom cena letenek nebo dopravy jakožto takové, ale především ubytování, neboť právě to bývá v letoviscích nejdražší. V Chorvatsku najdete nespočet skvělých soukromých apartmánů s blízkostí moře, multifunkčního vybavení, a to za opravdu nízké ceny. Levné ubytování  v soukromých apartmánech je v Chorvatsku běžné a vyplatí se jak aktivní rodině s dětmi, veselé partě mladých studentů, tak manželskému páru toužícímu po soukromí a klidu.

 

3) Jistota letního počasí

Zatímco do některých exotických destinací můžete jezdit jen ve vyhraněnou dobu a i tak hrozí dešťové přeháňky či monzunové období, Chorvatsko je zárukou jistoty. Počasí je zde krásné, letní, teploty jsou vysoké a obloha takřka bez mráčku. Od konce května až po začátek října tak můžete očekávat téměř bezchybné počasí.

Kam na rodinnou dovolenou? Jedině do Chorvatska. Autor: ubytovanivchorvatsku.cz

Kam na rodinnou dovolenou? Jedině do Chorvatska. Autor: ubytovanivchorvatsku.cz

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Cestování | 9. 4. 2017 v 21.44 | sykorovaverca

Přidat komentář

Just another CESTOVATELE.com weblog

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama