BLOG: Informační blog

S vícemístnou dodávkou můžete projet Česko i v devíti lidech

dodavka

Ti, kdo mají více dětí, nebo chtějí vzít na dovolenou neteře, či synovce, případně se vydat na pár dnů či týdnů s partou přátel, jsou nuceni zamyslet se nad tím, kde vezmou dostatečně velký vůz, který všechny spolehlivě přepraví. Jestli je to i váš případ, můžete se směle vydat do autopůjčovny nabízející dodávky a minibusy.

Kdo může dodávku řídit?

Jestliže máte obavu, že řídíte-li klasický automobil s řidičským průkazem typu B, nebudete moci dodávku řídit, nenechte se mýlit. Jak dodávky, tak minibusy určené pro až 9 osob lze řídit s ŘP skupiny B. Spolehlivá auta této kategorie nabízí kupříkladu půjčovna dodávek Ostrava. Samozřejmostí je, že nabízené vozy prochází pravidelnou údržbou, jsou kvalitní, spolehlivé a bezpečně vás dopraví kamkoliv si budete přát.

Vyberte si vůz podle svých představ

Zmiňovaná autopůjčovna nabízí dodávky pro 3 osoby, které využijí třeba milovníci sportů a do zavazadlového prostoru naloží vše, co budou na aktivní dovolené potřebovat. Jestliže upřednostníte typ auta, do kterého se vejde víc osob, můžete zvolit minibus pro 8 nebo 9 lidí. Kupříkladu oblíbený Ford Transit Custom pro 9 osob. Disponuje tempomatem, výbavou pro komfortní cestování, Bluetooth handsfree, USB konektorem, také vás potěší rozsáhlé asistenční služby po celé EU.

Na kolik vás vypůjčení vyjde?

Tak jako to často bývá, i tady budete platit méně, když si vůz půjčíte na delší dobu. Zmiňovaný Ford Transit Custom je vám k dispozici od 800 Kč na den. Ceny se ale pohybují už od 600 Kč na den, záleží na typu automobilu. Zapůjčit si můžete i střešní box na celou dobu pronájmu vozidla.

Půjčovna dodávek Zlín i Ostrava nabízí mnohá další vozidla. Kompletní nabídku najdete na jejich webových stránkách.

Rezervujte si vybraný vůz co nejdříve. Budete tak mít záruku, že to neudělá někdo před vámi, a vy se budete muset poohlédnout jinde.

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Cestování | 13. 8. 2020 v 18.34 | havlikova

Přidat komentář

Just another CESTOVATELE.com weblog

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama