BLOG: Informační blog

Meetingy a akce aneb kam na byznys trip či team building?

konferencie-a-kongresy-prog

Pokud zrovna nepodnikáte a nejste pánem svého času, pak v zaměstnání trávíte několik hodin denně. Každý člověk se, zcela přirozeně, snaží vyhledávat takovou práci, která jej bude bavit a maximálně naplňovat. Ovšem samotná pracovní náplň ke spokojenosti nestačí. Velmi důležité jsou také vztahy na pracovištích a dle několika vědeckých průzkumů by tyto dvě složky měly být v naprosté symbióze. Na jedné straně byste se tedy měli radovat z toho, co děláte a na straně druhé mít dobré vztahy s kolegy a pocit, že někam patříte a jste na správném místě.

K budování dobrých sociálních vztahů v zaměstnání skvěle pomohou mimo podnikové aktivity, kde můžete sundat kostým nebo pracovní uniformu a chvíli se také chovat jako vy, nikoli jako kariérista. Nejrůznější meetingy, večírky, eventy na daná témata a team buildingy nebo offsite jsou tou nejlepší volbou, jak s kolegy navázat přátelský vztah a přitom utužit firemní kulturu a veškeré její cíle. A kam se na takové akce vypravit? Máme pro vás pár bezva tipů, které potěší naprosto všechny.

????????????????????????????????????

Už víte, kam pojedete na meeting? Autor: ghpraha

Luxusní ubytování, zábava a profi konference v jednom

Jakmile se rozhodnete pro vaše zaměstnance nebo kolegy naplánovat team bulding či kongres, měli byste vždy vybrat takové místo, které se bude líbit naprosté většině, v ideálním případě všem. Důležitými faktory jsou proto krásné ubytování s možnostmi odpočinku nebo sportu, dech beroucí příroda a samozřejmě komfortní ubytování se skvělým jídlem a spoustou zábavy. Jedním z takových hotelů je například kongresový hotel Vysoké Tatry. Ubytování se nachází v samotném srdci překrásných Vysokých Tater a vedle přepychových služeb a wellness poskytuje ideální prostředí pro veškeré kongresy, meetingy a obdobné akce. Hostům jsou k dispozici speciální místnosti kde můžete promítat firemní strategie, potkávat se se zástupci jiných zemí anebo vymýšlet nové plány. Grandhotel Praha ve Vysokých Tatrách vám tak dokonale umožní propojit práci se zábavou, což je právě na firemních meetinzích nezbytné.

Na veškeré společenské akce pro firmu nebo dokonce více podniků je Grandhotel dokonale připraven. K dispozici vám tak bude až 6 konferenčních místností s maximální kapacitou 250 míst. Vedle týmových meetingů a výjezdních akcí můžete ve Vysokých Tatrách pořádat grandiózní setkání a utužovat pracovní vztahy napříč celou organizací.

Team bulding podle vašich představ. Autor: ghpraha

Team bulding podle vašich představ. Autor: ghpraha

 

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Cestování | 19. 6. 2017 v 17.30 | sykorovaverca

Přidat komentář

Just another CESTOVATELE.com weblog

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama