BLOG: Informační blog

Firemní večírek, romantický pobyt či rodinný víkend? To vše v jednom hotelu!

uvodni

Kdyby existoval jeden jediný hotel, kde byste mohli uspořádat firemní večírek, užít si romantický víkend ve dvou, zasportovat si a nebo strávit nějaký ten čas s rodinou, kde by si i děti přišly na své, jistě by vám odpadla spousta starostí s hledáním ubytování, které by vyhovovalo daným požadavkům. Naštěstí se najde pár exkluzivních komplexů, které splní tužby a přání i toho nejnáročnějšího zákazníka. Tak si pořiďte bezpečné pneumatiky Barum, nasedněte do auta a seznamte se s luxusním hotelem Salamandra.

Kam se vypravit?

Čtyřhvězdičkový hotel Salamandra se nachází v samém centru lyžařského střediska Salamandra Resort. Hned na první pohled vám bude jasné, že se nejedná o ledajaké ubytování, nacházející se na každém rohu, nýbrž o moderní organickou stavbu, která svým vzhledem dokonale zapadá do okolní panenské přírody. Nevšední architektura, dech beroucí krajina, překrásné pokoje, nespočet služeb a nepopsatelná gastronomie. To vše na vás čeká v hotelu Salamandra na Slovensku.

Na co se můžete těšit?

V zimních měsících je ideální využít možnosti lyžařského areálu a dopřát si v hotelu Salamandra exkluzivní dovolenou, která nadchne jak mladé lidi, tak rodiny s dětmi. Nudit se zde ale rozhodně nebudete ani po zbytek roku. Komplex leží v srdci překrásné slovenské přírody, která svádí k turistice, cyklistice, romantickým procházkám, hotel navíc disponuje wellness službami, squashovým areálem a tělocvičnou. Vkusně zařízené pokoje, dýchající čistotou a přírodou a vynikající kuchyně pod taktovkou šéfkuchaře Ľubomíra Herka jsou naprostou samozřejmostí, pro kterou již nikdy nebudete chtít hledat jiné ubytování. Výhodou hotelu Salamandra je fakt, že díky opravdu květnaté nabídce služeb, se sem budete vracet rok co rok, i když cíl cesty bude naprosto odlišný. Spousty dalších užitečných informací naleznete na této adrese.

sa1

Firemní večírek, na který nezapomenete

Obzvláště větší korporace často řeší nejrůznější firemní akce, team buildingy nebo konference a pokud se náhodou chystáte založit si nebo koupit firmu, pak dřív či později musíte uspořádat večírek pro své zaměstnance. Obdobné aktivity jsou zkrátka základem dobrého fungování společnosti a budování firemní kultury, proto byste měli vybrat takové služby, které nadchnou naprosto každého a stanou se nezapomenutelným zážitkem. Hotel Salamandra je naprosto geniálním řešením, které vám poskytne až 130 míst pro konference, možnosti uspořádání party, byznys večeře anebo vám nabídne konferenční balíček.

Ráj pro rodiny s dětmi

Spousta hotelů se zaměřuje na určitý druh klientely a jednoduše nemůže splnit požadavky každého. Komplex Salamandra je naprosto odlišný, neboť si zde užijí jak zaměstnanci firem, tak například rodiny s malými dětmi, pro které jsou připraveny herny, dětský wellness, lyžařská školka a dokonce Salamandřík s dětským programem. Ať už jsou vaše přání sebenáročnější, hotel Salamandra vám je s radostí splní.

sa3

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Cestování | 10. 11. 2014 v 23.10 | sykorovaverca

Přidat komentář

Just another CESTOVATELE.com weblog

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama