BLOG: Informační blog

Darujte nevšední Vánoční dárek v podobě zahraničního pobytu!

Vánoce jsou prakticky za rohem a necelý měsíc, který nás od Štědrého večera dělí, uteče jako voda. Většina lidí již nervózně pobíhá po nákupních centrech a pořizuje drahé hračky pro své ratolesti, parní hrnce pro starší rodiče, luxusní hodinky, které zakoupíte například na těchto stránkách www.delux.cz a spousty dalších pozorností, které pod Vánoční stromeček tak nějak patří. Pokud ale chcete být letos opravdu kreativním a originálním Ježíškem a rodinu i přátele chcete překvapit, zapomeňte na klasické hmotné dary za tisíce korun a raději vsaďte na zahraniční pobyty či výlety, na které budete všichni vzpomínat dlouhé roky.

Nemusíte jet daleko

Rádi byste darovali pobyt v zahraničí, ale desítky tisíc na exotickou dovolenou dohromady zkrátka nedáte? Pak nezoufejte a poohlédněte se po blízkém okolí, které je stejně tak atraktivní. Abyste si užili příjemný víkend ve dvou, výlety v přírodě a nebo po památkách, nemusíte jezdit daleko. Naši slovenští sousedé mají opravdu co nabídnou a to i za příjemné ceny. Například překrásná Žilina, jež oplývá architekturou, kulturním děditstvím i malebnou krajinou, vám  učaruje. Příjemné ubytování v Žilině najdete například zde.

Romantika nade vše

Drobný šperk, kožená kabelka, mobilní telefon, to všechno jsou dárky, kterými rozhodně nikdo nepohrdne, ovšem nic nepotěší ženu tolik, jako romantické vyznání lásky v podobě eurovíkendu v Paříži. Buďte právě o svátcích Vánočních naladěni na láskyplnou notu a svému partnerovi darujte pobyt v centru města lásky spolu s večeří v blízkosti Eiffelovi věže. Tímto krokem získáte plusové body a srdce své polovičky jednou pro vždy!

Odpočinek ve formě dárku

Každý, kdo tráví v zaměstnání klasický počet pracovních hodin a poté se ještě věnuje domácnosti, dětem a partnerovi, popřípadě koníčkům, ví, že lidově ,,vypnout“ a načerpat nové síly, je jednou za čas nezbytností. Pakliže váš partner, maminka a nebo blízká kamarádka patří k těm, co si volno sami od sebe nevezmou a na kvalitní masáž jdou jednou za pár let, darujte jim k Vánocům wellness víkend, kde si užijí relaxu do sytosti. A pakliže jim chcete chcete být milou společností, uděláte radost i sobě.

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Cestování | 27. 11. 2013 v 22.34 | sykorovaverca

Přidat komentář

Just another CESTOVATELE.com weblog

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama