BLOG: Informační blog

Cestovní pojištění od 9 Kč? Ano, i tak lze cestovat

Cestování, kdo z vás jej nemá rád? Většina lidí se jednoznačně shodne na tom, že je to záliba, které by se dalo věnovat prakticky neustále a kdyby vám někdo nabídl, že se poznáváním nejrůznějších končin můžete živit, nejspíš byste neváhali ani minutu a po příležitosti skočili. A proč je vlastně cestování tolik lákavé a zábavné? Odpověď je jednoduchá, protože se vymaníte ze svého každodenního stereotypu, odpočinete si od práce, domácnosti a při té příležitosti se necháte hýčkat slunečními paprsky, okusíte osvěžující moře, užijete si sporty, na které běžně nemáte čas, ochutnáte jídla, která u nás těžko seženete a takto bychom mohli pokračovat ještě velmi dlouho. Ovšem i tato idylka má svá „ale“, která vám pobyt v zahraničí mohou nejenom znepříjemnit, ale dokonce vám změnit život a bohužel ne zrovna v pozitivním slova smyslu. Co byste proto nikdy neměli podcenit, ať už se jedete potápět se žraloky do Karibiku nebo pouze vyrážíte na eurovíkend? Cestovní pojištění!

Už máte sjednané cestovní pojištění?, autor: Moyan Brenn

Už máte sjednané cestovní pojištění?, autor: Moyan Brenn

Pojištění jako zbytečnost? Omyl!

Při výběru dovolené se obvykle soustředíte na co nejlevnější letenky, krásný hotel a rovněž apelujete na drobnosti jako je bezproblémový přístup do moře, sjezdovka prakticky za penzionem nebo malebné městečko se spoustou suvenýrů na dosah. Při všech těchto detailech ale mnozí zapomenou nebo dokonce úmyslně přejdou velmi důležitou součást každého pobytu, kterým je právě zmiňované pojištění. Následně se potýkají s odcizenými zavazadly, s porouchaným automobilem nebo dokonce s těžkým úrazem, jehož komplikace se mohou táhnout i roky. Nebylo by proto lepší odjet na dovolenou s naprostým klidem, že vám někdo nebo chytré „něco“ kryje záda?

Pojistěte se již od 9 Kč na den

Důvodem, proč si pravidelně nezřizujete na cesty pojištění je zpravidla ten, že nechcete platit další výdaje? Pak pravděpodobně žijete v mylném přesvědčení, že se jedná o nákladnou záležitost. Opak je ale pravdou, neboť existuje levné cestovní pojištění online, jehož cena je v některých případech až směšně nízká a sjednání naprosto triviální. Do některých destinací se tak pojistíte již od 9 korun za den, přičemž máte jistotu, že jste chráněni proti nepředvídatelným událostem.

Jak se pojistit během minuty? Z pohodlí domova

V dřívějších letech sjednání cestovního pojištění znamenalo neuvěřitelnou ztrátu času, neboť jste museli absolvovat návštěvy poboček pojišťoven a zdržovat se s papírováním. Dnešní doba je však, díky internetu, někde zcela jinde a vy si tak můžete sebe a svoji rodinu pojistit z pohodlí domova, a to během několika málo minut. Do formuláře zadáte osobní údaje lidí, které chcete pojistit, kalkulačka cestovního pojištění vám zpracuje jednoduchý přehled dostupných cestovních pojištění a vy si na základě srovnání cestovního pojištění vyberete ten produkt, který vám bude vyhovovat nejvíce. Pojistit se tak můžete jak předem, tak i neprodleně před cestou.

Zřiďte si cestovní pojištění již od 9 Kč, autor: Giuseppe Milo

Zřiďte si cestovní pojištění již od 9 Kč, autor: Giuseppe Milo

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Cestování | 24. 11. 2015 v 22.29 | sykorovaverca

Přidat komentář

Just another CESTOVATELE.com weblog

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama