BLOG: Thajsko a Kambodža – 2008

Cesta z pekla do raje

Uff, to je tady teplo, Vam taky? Presunuli jsme se jeste vice na jih na ostrov Ko Lanta (pro zvedavejsi, kde prebyvame, se muzete juknout v googlu na Kaw Kwang Resort). Fotecky bohuzel pres net nebudou, maji tu hodne pomaly internet. Ale jeste zpet k ceste z Kambodze: hodnekrat jsme se ujistovali pri koupi jizdenky, ze pojedeme primym busem az na hranice, vzdy nam to bylo potvrzeno. No nic, s Kambodzany je to fakt slozity, jeste nez jsme vyjeli vubec z mesta, vystridali jsme dva busy, teprve tretim busem, teda spis troskou jsme vyjeli za mesto. Prvni zastavka bylo uz po hodine drkocani, pac silnice neni vubec zpevnena, dalsi zastavku si udelal sam pan ridic, aby si dosel na obed. Asi 5 km pred mestem Sisiphon, kde jsme tusili, ze urco budem prestupovat, pro zmenu autobusek pichnul. Je to tam vsak normalni, takze ridic mel behem 20 min. kolo vymeneny. V Sisiphonu nas vylozili a navazujici autobus nikde. Nastesti s nama jeste byli naky dva Amici, co se teda hodne rozcilovali, tak nam vsem a jeste jednomu domorodci zavolali taxika – jelo nas v nem 6 vc. ridice a nasich baglu na kline, kufr je uz nepobral. Fakt jsme si oddychli, kdyz jsme vstoupili zpet do Thajska, kde aspon autobus jede tam, kam ma :0) Behem dalsiho dne jsme se presunuli teda na jih, je tu fakt baaaajove, vcera jsme si pujcili moped a projeli ostrov (vsechny mopedy jsou vsak delane na vysku Thajcu prumerne 150 cm, takze si asi dokazete predstavit, jak jsme na tom vypadali:) Dneska jsme zajeli k ostrovum Ko Ha trosku zasnorchlovat, viditelnost neskutecna, vsude okolo korali, nemo-rybky a dalsi ruzny barevny potvory vc. morskeho hada…. Jeste nakumulujem trochu tepla na tu nasi zimu na jinem ostrove, kam se presouvame zitra (bude to Ko Jum). Jo a jinak tu vyborne a levne vari morske potvory (prubli jsme squida, kraba, barakudu a makrelu…)

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Thajsko | 11. 12. 2008 v 10.32 | lenka

5 komentářů

Příkaz dne: sníst všechny zásoby jídla, vyházet z batohů všechny prošlapané botky a roztrhané hadříky a přivézt nám co nejvíce tepla a sluníčka:o)

ahojky, nejdou mi posílat komentáře, snad už se zadaří 🙂 jůů to teplo vám závidim, užívejte si to 🙂 hodně cestovatelských zážitků!

Takže na štědrovečerním stole nebude trapnej českej kapr nýbrž “barakuda na černo”? Fakt jsem se rozesmála při představě vás dvou (a hlavně teda Paula) na pidi-mopedu… doufám, že jste to vyfotili.
Tak díky za zprávy, objevitelé! Mějte se…

Ahojky!
To teplo všichni závidíme.Tady je již několik dní nechutně šedivo.Ale počkejte ten šok, až se vrátíte. Barevně tu vypadají pouze lákadla na Vánoce a náderný brambořík, kterému svědčí ta zima a to, že ho vůbec nezalévám.
Hezký poslední týden a pak šupky dupky do zimy.

Už se tady na tebe klepeme … zimou 🙂

Přidat komentář

cesta Lenky a Pavla

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama