BLOG: Dominikánská Republika

Puerto plata

Misto, kde poprve pristal Kolumbus, jinak tu ale chcipnula sabaka

Dnes jsme na vylete v Puerto Plata, odkud take piseme tuto zpravu.

Rano jsme pesky dosli do Luperonu, odkud jsme nastoupili vzrusujici jizdu mistnim dopravnim prostredkem: 25 let stara toyota corolla, v ktere cestovalo vicemene pohodlne 8 lidi (vcetne ridice samozrejme). V 20km vzdalene Imbert vesnici jsme presedli na trochu vetsi autobus a ten nas dovezl az do Puerto plata.

V Puerto Plata jsme nejprve trochu tapali a nemohli se zorientovat. Nakonec jsme nasli plaz a i centrum s kostelem, ktery je prave v rekonstrukci. Jinak jsme na nic zajimaveho k videni nenarazili. V restauraci jsme se zeptali na plaz, kde nam poradili kudy jit. Plaz byla pekna, ale voda trochu s travou. Koupili jsme take nejake drobnosti.

Celkove nas Puerto Plata moc nezaujalo, na nakupy je to tu levne, ale jinak mi pripada, ze jsem to mesto zatim nejak nepochopil. Vylet na horu Isabel de Torres s lanovkou jsme zavrhli, nebot je to celkem daleko, prestoze tam maji sochu Jezise jako je v Sao Paulu a asi tam bude i pekny vyhled.

S cestou na Kokorin se to neda srovnat, jak tu poznamenal nekdo vedle me :’

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Nezařazené | 21. 6. 2007 v 21.47 | jfk01

2 komentářů

Ahoooj,
tak jsem dočetla zpětně všechny články o Vaší cestě. Vlaďko, ty tam musíš být mezi těmi čokoládami dost v kurzu, tak prosím tě, ptej se na majetek! Jak nebude mluvit v milionech dolarech, tak ho vezmi kokosem! Jirko a co piva? Už más ztestovaný jejich značky? Tak se mějte moc fajn a užívejte pohody, Lucie

Sites we Like…

Here are some completely unrelated websites to ours, having said that, just take a second and visit the website…

Přidat komentář

3 týdny dovolená u moře, šnorchlování, potápění

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama