BLOG: Jižní Indie – únor-březen 2007

Zpatky do Kochinu

indie

Vstali jsme v 7, zabalili, riksou dojeli na autobusove nadrazi a tam si ke snidani koupili banany, smazene cibulove bulky jeste teple a kroasany s necim zlutym uvnitr. Zacal si s nami povidat a do autobusu navigovat jeden starik, jak se uzkazalo, ne tak uplne bezelstne. Za svou malou pomoc chtel hned zaplatit. Cesta byla chvilemi velmi nebezpecna, popravde se mi zdalo, ze je ridic sileny. Dojeli jsme po 6 hodinach do Ernakulamu, ale na nejake jine nadrazi, nez zname , tak jsme si vzali riksu. Chteli jsme se nejdriv podivat do Maple’s Guest house s tim, ze kdyz to bude lepsi nez Biju’s kde jsne byli pred tim, tak zustaneme v Maple’s. .aple’s bylo levnejsi pri zcela stejne kvalite, tak jsme tam i zakotvili. Privozem jsme se dostali do Fort Kochi a chteli se nekde najist, ja uz jsem mela strasny hlad. Sli jsme na druhou stranu nez to zname a dostali se na nejaky velkoobchodni trh s ryzi, obilim a kdo vu s cim jeste vsim. Bylo silene vedro. Jidlo nikde zadne. Fuj bylo hnusne, malem jsem umrela. Otocili jsme se a vratili se a v turisticke oblasti sli na jidlo, konecne hura. Pekne jsme se nacpali. Jarda si dal zase dve piva. Dali mu je do konvicky na caj 🙂 , asi nemaji na pivo licenci. Potom jsme se prosli po nabrezi, to iz bylo lepsi pocasi, konecne to slunce ztratilo silu. Koukli jsme do ruznych stanku, no proste pohoda.
Privozem jsme se vratili do Ernakulamu. Na MG road si dali jeste zmrzlinu a pak jsme sli rovnou do hotelu. Mam nejake divne kousance na noze. Asi malarie!!!

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Nezařazené | 2. 3. 2007 v 17.50 | jardam

4 komentářů

No Lucko, to ani nestras s malarii, doufam, ze berete nejake tabletky. Tady bylo odpoledne zase pekna zima, ale pristi tyden ma byt pres den az 15 stupnu. Zitra jedete tim vlakem 16 hodin? Tak vam drzim palce. Hlavne to prezijte ve zdravi!!!!

Zdravím, tak si taky zkusím přidat komentář… Vaše zprávy průběžně sleduji a referuji do Chodova, mám také v úmyslu to vytisknout a vzít jim je tam, ale zrovna mi nechodí tiskárna. Každopádně se mějte krásně J

Ono to fakt funguje, to je paráda!!!

Related…

[…]just beneath, are numerous totally not related sites to ours, however, they are surely worth going over[…]…

Přidat komentář

Just another CESTOVATELE.com weblog

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama