BLOG: Jižní Indie – únor-březen 2007

indicka svatba v Chennai

indie

Ahoj vsichni tak Vas zase vsechny zdravim z Indie. Vcera jsme absolvovali pravou svatbu v indickem Chennai.
Rano jsme se vzbudili v hotelu President a ja si jeste nechal vyzehlit kalhoty a kosili, kterou jsem si koupil na Goa. Sli jsme dolu do recepce, kde na nas uz cekal kolega a tak mi pomohl jeste s ostatnimi lidmi z recepce zavazat tradicni sukni, kterou jsme meli od naseho kamarada pripravenou. Meli jsme tedy my 4 evropsky kluci stejne sukne a bile kosile. Byla to celkem legrace. Strasne dlouho jsme jeste cekali na holky nez na sebe navleknou jejich sari. Nakonec asi po hodine cekani prisli a moc jim to sluselo. Lucka mela svoje pekne panzabi, ktere si koupila v Bangalore.
Nasedli jsme do jiz dlouhou dobu cekajiciho tereniho auta (nas 9 se tam v pohode posadilo) a vyrazili jsme smer hotel Hilton Trident. Tam jsme prijeli asi kolem desate. Mistni na recepci z nas myslim meli dost legraci, protoze jsme byli skoro jedini ustrojeni v tradicnich suknich. Vsechny zeny meli ovsem sari. Nejdriv jsme sli za Babulem (zenich) do jeho pokoje a jeste chvilku si z nej delali legraci, jako ze porad jeste muze rict ne a tak.
V jedenact mel zacinat obrad, ale nevesta uvizla nekde na ceste v dopravni zacpe, takze zacinal pozdeji. Mezitim jsme meli cas pozorovat pripravy. Na podiu stal nazdobeny stanek, cely oveseny retezy z kvetu. Jeden muz byl asi nejaky hlavni zarikavac a vedl ostatni pripravy, za mohutne pomoci ostatnich. Bylo tam mnoho olejovych svicnu, okvetnich listku i celych kvetu, banany a jine ovoce, vonne tycinky atd.
Nakonec preci jen nevesta dorazila a sedli si nejdrive vedle sebe na takove polstare a potom zacali delat ruzne veci. Delali si vzajemne tecky na celo, davali si nekolikrat za sebou vence kvetin na krk. Po chvili nastalo velke fotografovani a nakonec blahoprani vsech. Hostu bylo asi 250. Po teto ceremonii se podavalo jidlo. Jidlo bylo pouze vegetarianske, ale moc dobre. Nacpali jsme si pupky a pak si sli sednout na zahradu hotelu k bazenu, ktery byl bohuzel zavreny, protoze do nej davali nejakou novou chemii.
U bazenu bylo moc krasne a prijemne pocasi pod palmami. Dali jsme si kafe a citronadu a nakonec I nejake to pivo.
Takhle jsme se tam flakali asi do 6 hodin odpoledne a pak zacala vecerni recepce, ktera vice mene spocivala ve vsemoznem foceni neuveritelneho mnozstvi skupinek.
Pak bylo jeste dalsi jidlo (tentokrate nevegetarianske). Kolem desate jsme se rozloucili a odjeli jeste do hotelu Sheraton na nejaky dalsi drink. S Luckou jsme si dali Mojito, ale nebylo nic moc.
Lucce potom zacala nejak bolet hlava (ona ji tedy uz zacala bolet behem dne) a tak jsme si vzali riksi a odjeli jsme zpet do naseho hotelu.
Rano jsme se vzbudili a spolu jeste s mym kolegou z prace (Lee) odjeli nejdriv riksou na autobus a pak autobusem do mestecka Mamallapuram na jih od Chennaie asi 45km. O tom napisu ale az neco zase vecer.

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Nezařazené | 9. 3. 2007 v 06.31 | jardam

12 komentářů

This is a great article,I like

Check this out

[…] that is the end of this article. Here you’ll find some sites that we think you’ll appreciate, just click the links over[…]…

Read was interesting, stay in touch…

[…]please visit the sites we follow, including this one, as it represents our picks from the web[…]…

Sources

[…]check below, are some totally unrelated websites to ours, however, they are most trustworthy sources that we use[…]…

Websites you should visit

[…]below you’ll find the link to some sites that we think you should visit[…]…

Websites you should visit

[…]below you’ll find the link to some sites that we think you should visit[…]…

Superb website

[…]always a big fan of linking to bloggers that I love but don’t get a lot of link love from[…]…

Recommeneded websites

[…]Here are some of the sites we recommend for our visitors[…]…

Websites you should visit

[…]below you’ll find the link to some sites that we think you should visit[…]…

Awesome website

[…]the time to read or visit the content or sites we have linked to below the[…]…

Recommeneded websites

[…]Here are some of the sites we recommend for our visitors[…]…

Websites we think you should visit

[…]although websites we backlink to below are considerably not related to ours, we feel they are actually worth a go through, so have a look[…]…

Přidat komentář

Just another CESTOVATELE.com weblog

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama