BLOG: Jižní Indie – únor-březen 2007

Coimbatore a Kochi

indie

Rano jsme se vzbudili asi kolem sedme a nechali si prinest jednu snidani na pokoj a v pohode jsme se z ni oba nasnidali.
Pak jsme se zbalili zaplatili hotel nebo spis v nasem pripade jen to co jsme snedli a jeli taxikem na autobusove nadrazi.
Na nadrazi jsme sedli do prvniho autobusu do Coimbatore a ten se po chvili vydal na dlouhou strastiplnou cestu. Co chvili jsme zastavovali a priskakovali dalsi cestujici a nekteri zase vysedali.

Po chvili se cesta zacala klikatit do kopce a pak hoooodne dlouho z kopce asi po dvou hodinach neuveritelneho skakani po ruznych vymolech jsme zastavili u nekolika stanku se vsim moznym kde jsne si koupili chipsy a nekolik bananu.
Pak jse se asi po 10 minutach vydali opet na cestu. Nakonec jsme cely vyhrkany dorazili do Coimbatore kde jsme sedli na taxika a jeli na letiste. Taxi byl velmi stare auto ambasador asi tak z 50 let.
Letiste bylo vzdalene od mesta asi 12 km a my jsme tam dorazili asi v 13:20. Letadlo letelo az v 16:00 ale letiste bylo velmi prijemne a po chvilce jsme se sli do prvniho patra najist. Jidlo bylo vylozene chutne a ani ne tak palive.
Po nasem pozdnim obede jsme sli na security check-in ktery mel nekolik fazi a rozhodne vypadal detailneji nez u nas v evrope.

Pak jsme asi 15 minut pred odletem nasedli do letadla a odleteli. Let trval opravdu asi jen 30 minut nez pristal asi 25km od Kocinu kam jsme si museli vzit dalsi taxi protoze to vypadalo, ze opravdu zadnym jinym zpusobem se do mesta nedostaneme. Taxikar jel jako silenec. Zacinam mit pocit, ze tyhle typy pritahuju.
Dovezl nas k jednomu hotelu, kde jsme se ubytovali, protoze se nam nechtelo se jeste trmacet z batohama a hledat neco jineho.

Potom jsme sli najit informacni kancelar ve snaze zarezervovat autobus do narodniho parku Paryiar ale nakonec jsme zarezervovali jen cestu po mistnich vodnich kanalech na druhy den a taky jiny hotel na dalsi den. Do narodniho parku jsme se rozhodli odjezd o den odlozit abychom meli cas I na prohlidku mesta.
Pak jsme se jeste toulali po ulicich. Zasli na zmrzlinu a hranolky a ja pak jeste na jedno pivo.

Musim rict ze pocasi je tu uz pro nas o dost horsi. Je daleko vetsi vedro a taky mnohem vetsi vlhkost nez byla v horach. Ted uz jsme se vratili na pokoj a za chvilku pujdeme spat.
Zitra zase neco napisu jak jsme se meli.

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Nezařazené | 25. 2. 2007 v 17.39 | jardam

9 komentářů

1 Anonymous | 26. 2. 2007 v 11.52
Nazdar cestovatelé, to je paráda……mějte se krásně a pište!!!! Hanka

Hele, já to jenom zkoušela, jestli to funguje a ono jo! Bezva. Kolik je tam stupňů?

Websites worth visiting

[…]here are some links to sites that we link to because we think they are worth visiting[…]…

Hi and thanks

[…]An good conversation is definitely worth comment. I believe that you need to write a lot more on this concern, it will most likely not be a taboo subject but usually individuals are not “fearless” adequately enough to talk on these topics. Until…

Bless you

[…]You have a effective blog site here! would you love to render some guest articles on my blog?[…]

Thank you

[…]I’m impressed, I must say. Really, I seldom encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you have got hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the issue is something that not enough individuals are spe…

Bless you

[…]I discovered your blog website on google and check a few of the early articles. Consistently continue the very good work. I just additional up your RSS feed to my MSN Information Visitor. Seeking ahead to reading more from you later on! …[…]

Many thanks

[…]This website is really a walk-through for all of the information you desired about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and you’ll surely discover it.[…]

Thank you

[…]This really answered my issue, thanks a lot![…]

Přidat komentář

Just another CESTOVATELE.com weblog

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama