BLOG: Zprávy z Indie

NAMASTE…. :))

Ahojky vsem,

tak se opet hlasim…. Muj pobyt tady na univerzite pomalu a jiste  chyli ke konci, konci. Zrovna jsem uprostred posledniho tydne procesu a je to asi zatim ten nejnarocnejsi tyden. Spousta driny a jeste mene spanku. Treba vcera jsem vstavala ve ctyri, jeli jsme do hor meditovat, pak zpet na univerzitu na vyuku, pak jsme jeli do chramu na nejake ritualy a skoncili jsme az v jedenact, teprve pak jsme jeli zpet na univerzitu a sli na veceri a spat, dostala jsem se do postele az nekdy kolem jedne a rano jsem vstavala o pul seste. Tento tyden z nas chteji dostat co nejvic… Je to hodne narocny i na kondicku. Kazdy den si na nas vymysli neco specialniho, napr. vcera jsme museli 1008 x obema nohama stoupnout na kazdy schod chramu (ne na kazdy schod 1008 x :)) ale celkem) a pri tom jsme jeste museli krizem krazem v zastupu prochazet celym chramem, vsechny patra a zpivat mantry). Trvalo to asi 3 hodiny v kuse, muzu Vam rict, ze to byla pekna makacka (behali jsme tam az do pul jedenacte do vecera :((. Dneska mame po obede zakazano jist, protoze budeme delat neco, po cem bychom v pripade, ze bychom meli neco v brise, mohli zvracet, tak me trochu vydesili :)) ale slibili, ze to pry bude sranda, ze si tu uzijeme, tak to jsem fakt zvedava… Podam vam o tom zpravy.

Moc se omlouvam, ale musim koncit, pan na me kyva, ze chce zavirat. a ja stejne musim utikat do meditacky na vyuku :)) uz tak jsem se zdrzela…

Moc, moc vsechny pozdravujte, mejte se krasne a uzivejte leta…. :)) Myslim na Vas, papapaaa J.

P.S. Do Lit. priletam pristi sobotu (trochu jsem si zmenila letenku :)) Potrebuju si to tady co nejvic uzit :))

NAMASTE

pošli na vybrali.sme.sk

Kategorie: Nezařazené | 17. 8. 2011 v 07.18 | janaks

4 komentáře

Ahoj Jajo
posilam pozdraveni do Indie.
Koukam, ze si to tam pekne uzivas, to vypada skoro jako ze se vrati uplne nova Janca:)
Kdyz tak ctu posledni zpravy, hlavne to ve zdravi prezij, nacerpej co nejvice a dobrou cestu preju.
lada

Ahoj Jani,
teprve dneska si ctu, co pises, a je to fakt jako z jinyho sveta, jses hodne moc odvazna, ze jsi do toho sla, urcite Te to posune hodne daleko.
Psat, aby sis uzivala kazdy chvile, Ti nemusim, protoze z toho, co pises, to vyzaruje. Tak at se zastavi cas a ty si muzes vychutnat vsechno, co Ti to prinasi.
Tesime se na vypraveni nazivo.
Mej se hezky. Tereza

Ahój cestovatelko,
vypadá to, že jsi nám sem opravdu trochu toho teplíčka poslala. Poslední týden máme třicítky, tak je to celkem fajn :-).
A jak cestování? Bude to asi fuška někde najít nějaké pc…
Chtěla jsem tě jen porzdravit za všechny pracující a popřát šťastnou cestu a pohodový návrat zpět do vlasti!
Těším se na tebe!

4 Romana R | 25. 8. 2011 v 15.05
Ahojda Jani,

přeji krásné poslední okamžiky v Indii a těším se naviděnou v pondělí – už se na tebe nemůžeme dočkat, co nám všechno budeš vyprávět.

Přidat komentář

Just another CESTOVATELE.com weblog

Nejnovější články

© 2006 Cestovatele.com; Kontakt | ArmA: Combat Operations | O Cestovatele.com | Reklama